Merhaba dostlar!
Gökmen bu motorun sıfır fiyatı zaten 26,500 değil mi üzerindeki aksesuar için bu fiyat uygun mu bilemedim
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
Albayim merhaba...
Evet sifiri 26.500(bazi bayilerde 28.000-2013 icin-)...Uzerinde GIVI liste fiyatlari uzerinden yaklasik 2.750-3.000 TL civarinda aksesuar var(Bazi yerlerden daha ucuza alinabilir belki emin degilim)Sifir alindiginda yapilacak masraflar da dusunuldugunde yaklasik 30.000 tl yi bulan (belki de gecen)bir rakam ortaya cikiyor.Pazarlik ile miktar biraz daha dusurulurse uygun bir fiyata alinir diye dusunuyorum...Tabii ki 1-2 ay daha beklenirse daha uygun secenekler cikabilir(uclu canta vs. )ya da cikmayabilir...Ama fiyat olarak cok daha avantajli bi durum olur mu onu da bilirkisiler bilirler...(bknz.Ninja Muzaffer)
evet beyler,kan gruplarını alalım.
taha uğur can özdemir
0537 434 6710
0 Rh +
Bora abi , Mesut (mastem13)' ün de kan grubu 0 Rh (-) o pek girmiyor ben yazim şimdiden
tamam kardeş,sağol.
Umarım hiçbir zaman gerek olmaz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Yusuf Abi,
espiri yakalıyorumda, yolda Ninja Muzafferi birde masada Mert'in kafasını yakalayamıyorum.
Bora Abi,
benim kan öyle Murat Hoca'nın ki gibi çöp kan değil , azıcık değerli öyle ha dedin mi bulunmuyor.
Türkiye'deki kan gruplarının dağılımı
a rh pozitif % 29.5
0 rh pozitif % 27.5
b rh pozitif % 13.0
a rh negatif % 8.4
ab rh pozitif % 6.8
0 rh negatif % 6.3
b rh negatif % 6.1
ab rh negatif % 2.4
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)