Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Geçen çarşamba muzafferin organizasyonu sayesinde tatlı işi baya sönük geçmişti, halbuki bende kendimi psikolojik olarak hazırlamıştım ama hüsrana uğradım. Bakalım bu akşam nasıl olacak, olmadı bunuda masaya yatırız
Tlf dan gırınce yalnış alıntı oldu
Neyse bi dışarı çıkıp kınalı kuzumu bıcı bıcı yaptırim temizlensin garibim
Merhaba dostlar!
Sehir disindayim aksam toplantiya katilamayacagim. Sizlere iyi sohbetler...
Bora abi gaz telini temin edebildin mi abi?
Sicagi sicagina yazayim dedim;
Fatih Agabey'in dedigi gibi "Her kim olursan ol gel, inan bu topluluk seni de sevecektir!" sanirim beni de araniza aldiniz.
Sohbetini esirgemeyen Murat Koral'a, derdimi dert edinen Yusuf'a, Istanbul'dan parca getirtiriz deyip omuz veren Ali Agabey'e, guler yuzlu Ahmet'e, motorumu aldigim andan beri hep pozitif olan, kol kanat geren Ahmet Hudurefe Agabey'e, kahve icerken iki cift laf edemedigim Edip'e, tatli icin Ozan'a (bu aksam iki tatli yemisiz, ikincinin sahibini bilmiyorum, o tatlinin sahibine), bu aksam yanlarina kabul eden diger arkadaslara;
Iki hafta once grubu tanitan Fatih Agabey'e, Bora Baskan'a, Ceyhan Grubu'na, samimiyetle sohbet eden diger dostlara tesekkur ederim.
Bir an once motorumu alip sizinle gezi yapmak istiyorum.
Kilidi bozuk Burgman'in sahibi Senol.
Şenol seni tanıdığıma sevindim. Daha sık görüşmek dileği ile
Ahmet, ozelden gondereyim, sayfayi mesgul etmeyeyim dedim, olmadi. Ben de seni tanidigima sevindim. Motor keyif, heves, tutku isi. Keyifli, guzel gunlere...
Bol neşeli, kahkahalı, tatlılı (Hüseyin ve Oğuz'a teşekkürler. Keyifli sürüşler) ve tabiki Başkanımın doğum gününü kutladığımız harika bir toplantıydı... İyiki doğdun Bora Başkanım... Recep albayım şehir dışında olduğundan doğum gününü yüz yüze kutlayamadık. Mutlu Yıllar Gomtanım...
Şenol daha cok tatli yeriz insallah. Burgmanin de haftaya hazir olur guler gecer gezeriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
Murat Hocam afiyet olsun. Sohbetin tatlidan daha tatli. Saygilar sunuyorum.
Bu akşam fotoğraf makinasının yokluğu bir kez daha belli oldu. Doğum gününü kutlama anınıda resimlemiş olurduk. Ama toplantı şahaneydi yine. Bu arada Fatih abi fazer ına bittim abi. Allah nazarlardan esirgesin.
Iyi geceler dostlar. Aranizda olamadigima uzuldugim bir toplanti daha gecti. Bora baskanim senin de dogum gunun kutlu olsun. Sevdiklerinle daha nice mutlu yillara insallah. Bu arada dogum gunumu kutlayan tum dostlara tesekkurler... hep birlikte daha nice gezilere ins.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)