Gunaydinlar. Hayirli isler bol kazanclar.
Gunaydinlar. Hayirli isler bol kazanclar.
Benden de Gunaydin herkese.
Siteyi takip etmemenin zararlari!!!
Geziyi kacirdim :: (
Günaydın millet
Denizde kum biter,Adana MT de gezi bitmez
Yusuf abim, başın sağolsun... Allah kalanlara uzun ömür versin...
Arkadaşlar çok yazıyorsunuz takip edemiyorum... Daldan dala muhabbet olunca araya giremiyorum. Bir afrika okudum ama, olayı anlayacak kadar geri dönüp okuyamadım.
Afrikaya gezi mi yapıyoruz, en başta beni yazın... Biliyorsunuz kaçırmam böyle gezileri, bu pazar çıksak 2 aya kadar orada olurum. siz de ona göre gelirsiniz..
İyi akşamlar Adana Mt kimse yok mu
Merhaba,
Adana içinde motordan iyi anlayan bir usta tavsiye edebilir misiniz?
Herkese hayırlı geceler.... bu yazımı sabah okumuş olanlar olmuş olur isede o zamanda herkese günaydınlar.., çünkü saat maalum...
Yusuf Abicim, yeni haberim oldu, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara Allah sabırlar versin diyorum, mekanı cennet olsun inşallah...
Bahadır kardeşcimmm, baaak, niyeysede lafa geldimide diyonki '' yav kırk yılın başında kask takmıyoruk hepte o zamanmı yakalıyorsunuzzz, '' diyosun...
bende hayretlerimden ötürü diyorum ki, '' sizin orda kırk yıllar kaç günde bir geliyor bahadırrr'' diyorum
Teşekkür ederim Ahmetcim yaa, inan hep geleyim diyorum geleyim diyorum bişeler oluyor gelemiyorum...
bak gör bak yarında geleyim diyecem bakim gelebilecem mi
buaralar niyeyse evin ve ofisin internetinde sorunlarda olunca buralarda da görünemez oluyoruz, bazende net varsada görünemiyorum oda ayrı tabi...
ya buarada bakıyorumda motoru yenilemişmisin ne , bak öyleyse hayırlı olsun diyelimde tatlı isteyecek yüzümüz olsun
umarım sende herşey yolundadır...
günaydın millet,akşama görüşmek üzere.
Günaydın ciğerlerim, bak ciğer diyince canım çekti valla
Günaydın diyemiyeceğime göre... Huzurlu günler diliyorum tüm arkadaşlarıma...
Tünaydın dostlar. Bir toplantı günü daha geldi çattı
Bugün geç kaldım. Tünaydın herkese. Akşama görüşmek üzere. Sanırım baklava yediriyorum akşam.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)