At dağına gidip sucuk mu yesek nabsak
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3147719
böle mi yapılıyooo... oldu herhal.
Merhaba Adana Mt dostları.
Hepinize hayırlı cumalar.
Bu arada yeni evine taşınan Yusuf arkadaşımın evi hayırlı uğurlu olsun güle güle otursun. bu gün taşınma telaşı aynı zamanda Allah yardımcısı olsun.
Arkadaşlar hafta sonuna bir program olursa paylaşalım.
ahmedim ayarla bir yerde gidelim ben telefonumu yazdım bekliyorum.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
evet adana mt,nin motorseverleri büyük ahmet kerdeşimle verdigimiz kararı açıklıyorum pazar günü at dagına sucuk yemeye gidiyoruz.saat 9 da mersin tarafı molada buluşma 9,30,da teker döner.katılmak isteyen arkadaşlarım adını eklesinler veya 0536 660 35 91 nolu telefona bildirsinler.
1-AHMET HÜDÜREFE
2-FATİH ESKİÇAKIT
3-HAYO AHMET
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
4-OZAN TELLİ
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Suan asagida motosikletle ugrasiyorum. Sorunu cozer cozmez donucem size;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
Bu at dağına daha önce giden oldu mu dostlar? Şimdi eğer oraya gidecek olursak sucukları oradan temin edip fırında tepside ya da pide olarak pişirtebiliyoruz. Ama birde şöyle bir durum var isterseniz çamlıyayla da olabilir. At dağından sonra fazla bir mesafe kalmıyor zaten.
Atdağında hava soğumuştur ona göre üstünüzü giyinin
hoppppp hopppppppppppppppppp fatih abi büyüğümüssün dedik abi dedik tamammmmmmbenim haberim olmadan kimse gezi organisazyonu yapamaz okadarrrrrrrrrkimsede katılamaz gene benim viteslerimi attırmayın en sevdiğim yerlere ben yokken gidemezsiniz ona göre giden olursada beni hasım bilin okadar yerim vallahi teker teker kemiklerinizide oscara veririm heyt ulen heyttttttttttttt gezimezi yok ayagınızı denk alın daha yeni aramıza katıldınız bize danışmadan asla olmaz ahmetede söyleyin yerim sizi anlamıyan varsa bana alo deyin okadar
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)