Bakıyorumda Rekabet iyice kızışmış
muzo kardeşim mustafayla bir yanlış anlama oldu kardeşim beni aradı aramızda hallettik.teferruata gerek yok.oda bizim bi evladımız.çarşamba toplantısına büyük bir ihtimalle katılmayacagım.size iyi toplantılar benim yerimede yiyebilirsin.
bugün işler yogun ben yazana kadar bora başkanım durumu arzetmiş.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
işler şimdilik yoğun olmayınca böyle şeyler ortaya çıkıyor,bakalım beğenecekmisiniz?
Gurubumuzun mankeni maşallah.
Ooh,şimdi nargilemide hazırladımmı,değmeyin keyfime.
Bende bu dağların nesine geldim.şimdi ADANA’ya dönünce kim pazartesi işbaşı yapacak,ooof,of.
Bütün bir yıl çalıştım,azıcıkda sefa süreyim.
Yeter artık bıktım,aldım yorganımı kaçıyorum.
süper fotograflar,süper yorumlar.eline saglık boracıgım.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Evet Baskanim aynen dedigin gibi bir yil calismanin sonunda bu gezi hele hele iznimin son gununde ilac gibi geldi... yatak yorgan meselesi ise cok vahim. Iki sene vfr nin uc cantasina bir kere bile ihtiyac olmadi da simdi su cektigime bak
Yarın bayağı şen şakrak geçecek anlaşıldı
Muzaffer abi ben tatli getieme hakkimi haftaya carsamba kullanmak istiyorum yarin adanada degilim...
İyi akşamlar... Yarın bol tatlı varmış o zaman ben bugünden bişi yemiyorum...
Bora başkanım ve Recep abicim yorumumu yapıyorum yüksek müsadelerinizle...; Recep abicim beni aradı "Yeter Muradım"didi. "Canımdan bezdim şöle ağız dadıylan bi yol yapmadık" didi. "Abi sen yeterki iste"didim. "30 Ağustosta Esfest var gidek mi beraber" didim. "Ama eşya koyacak çantam yoh benim motırda" didi. "VFR ye o kadar zaman bindim çantalar evi bekledi sadece Gıbrıs'dan gelirken daktım o da motırın üstünde getirmek daha kolay olur diye" didi. "Şimdi de çanta her gezide ilazım oluyor ama benim motır çantasız" didi. "Daktığın seye bak abi" didim. Fazla eşyanı gerekirse ben taşırım sen sadece eskişehir sovuk olur yanına yorgan neym al" didim. "Aliiim aliiim da sonra bana Gocaya gaçan gelinlik gız gibi yorganını yanında mı daşıyon demesinler" didi. "Yoh abi dimezler ama sen dikkatli olda arabaların arasından geçerken aynalarını neym gırma" didim. O da bana "Yoh daha neler" didi. Ben de "Sen düzgün bağla bağacını fıytay mıytay da adamlayın biyeyini yıytay" didim.
Yaw noluyooo arkadaşlar ben saçmalayıp duruyom birinizde Murat napıyon bi sus da motırın soğusun demiyosunuz haaa... Uykum geldi yatcam ben hadi. Yarın yüz yüze anlatırım böle çok yoruluyom...
Ayrica bu gezen arkadaslarada bayagi kıcık oldum gez gez nereye kadar arkadas.. )
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
iyi akşamlar adana mt
ibrahim abinin annesi vefat etti
yarın toplantıya katılamayacağım
Allah rahmet eylesin. İbrahim başın sağolsun...
İbrahim başın sağolsun... Allah kalanlara sabır versin!
Muradım ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi..
İbrahim başın sağ olsun, kalanlara sabır dilerim...
günaydın dostlar,akşama görüşmek üzere.
Allah rahmet eylesin,İbrahim başın sağolsun kardeş.
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)