Gunaydin dostlar!
Aksam gorusmek dilegiyle...
Gunaydin dostlar!
Aksam gorusmek dilegiyle...
Bora abicim Ozy01 benim çok yakın bir arkadaşım, kardeşimdir.Motosiklet konusunda ki tüm sıkıntılarında yardımcı olursan çok sevinirim canım abim.Görüşmek dilegi ile...
Tekeriniz Düz bassın...
tekrar selam arkadaslar
geçen hafdada sordum kimse cevap vermedi adana mt size sesleniyorum gezi yokmu.
Bu hafta olacak Fuat abi bu akşam konuşulup netleştirilecek. Geçen hafta da yazmıştım diye hatırlıyorum ben ama
Ozan hocam şuan evdeyim pimapenciyi bekliyorum pencere elimde kaldı menteşeleri kırıldı Gene masraf yani Sen akşam nasıl gelmeyi düşünüyorsun bana onu söyle
Abi ben arabayla gecerim mecbur. Al dersen alirim. Kask gelmedi henuz.
Anca akşam görüşürüz bu gidişle adam yarım saatten aşağı gelmez Bora abiden tam yeride öğrenirsin hem. Dün akşam numarayı yazdım gördün mü?
merak etme kardeş,ozan geldi,yardımcı oldum.
kardeş,kara muradım,fuatım,bu c.tesi akşam,geçen iftar yemeği gibi yemek düzenledik ama sanırım olamayacak
1-gürsel en az 25 kişi gelecekmiş gibi fiyat almış,daha az olursak fiyat yükselecektir.akşama konuşuruz
2-guruptan 4 kişi eskişehir festivaline gidecek ve yusuf(banat)ev taşıma telaşındaymış yani kafadan 5 kişi eksik,bakalım akşama ne olur?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Yine güzel ve bol katılımlı bir toplantıydı. Katılan herkesin ayağına tekerine sağlık Yanlız Mesut beni biraz telaşlandırdı. Lojmana tam girdim o aradı ben aradım telefonu kapalıydı. Onun yolunun olduğu tarafa doğru biraz gittim. Bir şey yok. Umarım şarjı falan bitmiştir sadece.
Allah korusun kardes. Hepinizle tanistigima cok memnun oldum. Benim.icin bir serefti
Bol katılımlı süper bir toplantıydı. Herkese teşekkürler. İyi geceler...
Herkese günaydın,
haftanın son çalışma gününde, hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Günaydın dostlar. Dün akşam Mesut beni başka bir şey için aramış ama şarzı bitmiş o sırada. Geçte olsa sms imi görüp aradı. Yüreğimi ağzıma getirdin Mesut
gunaydın adana mt
arkadaslar bundan sonra adana mersin arası gece radar vardır dikkatli olun sürekli durdugu yerlerden biri yeniceden adanaya giderken cukobirlike varmadan petrolde bilginize
Motorun aküye direk bağlasak nasıl olur Yardım edebileceğim birşey olursa 7/24 telefonum açık acil bir durum da alüüü deyin yeter
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:37 ----------
Fuat abi bilgilendirme için teşekkürler. O bölge de gündüz de radar oluyordu yanlışım yoksa
günaydın hayılı sabahlar dostlar.bol katılımlı ve bol sohbetli çarşamba toplatısı oldu bazıları gelmesde kalabalık oluyormuş demekki katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. yeni gelen arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum.
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)