abi olacakları değil o zaman olanları anlatın bizde bilelim yaw..
abi olacakları değil o zaman olanları anlatın bizde bilelim yaw..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
olmas motorun 660 cc lik buyut ondan sonra
dostum efendy iso yarin sabah hepsini anlatacakmis...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
peki bekliyoruz heyecanla
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
edüüüütttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
siz bayaa bi coşmuşsunuz. Allah neşenizi eksik etmesin.
olum isooo ben bunun acısını sizden çıkatırım ama olaylarada bire bin katıp anlatmışsın sallamışsın çogunu olum birkere havalara girsem gidipde millete göstermem evrak felen dedim bu işte bir ibmelik var o yüzden gösterdim ve de aydın a faks yolladım ne ayaktır bu acıklayın dedim ve biri sizin logonuzu kulanmış verin mahkemeye dedim onlarda inceleyeceklerini söylediler herşey iyi hoş güzel de adamlar gerçekten mahkemeye verirlerse hiç acımayacagımı bilin kankaaa yatacak yeriniz yok olum sizin ama olan gene kuryeye oldu yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
aloooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!
bu linke dıklayın
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ar-gezisi.html
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
pöff okuyamadık
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
kankaa giyon mu açılışaa
geliim mi gelmiyim mi karar veremiyom
sen kal aşk ben giderim buralardan
sevgili adana mt bugün süpriz bi sekilde bora abini sayesinde babam(muzaffer) ben (yüksel) benimde ısrarımlan sizlere katıldık.su ana kadar katıldıgım en güzel ve en eglenceli gezi idi.özellikle iso abini moturuyla ugrasılması egzosuna kagıt skıstırmalara gezmelerı en sewdigim sey oyduhele hele sucuk lar üfffherkeze tesekkür ediyor sevgilerimi iletiyorum.bir dahaki gezide görüsmek üzere...özellikle babam geziye katılmıs olan kisilerin hem misafir perverligi hem davranıslarından cok keyif aldıgını herkeze ayrı ayrı tesekkürlerini sunuyor.ama bora abini motoru ile tek teker yapamadıgı icin üzgün
sucukları biz gelmeden bitiren canavarlar daha çok anlatırsınız sucukları tadamadık ya.şimdi ben cerrezcimden özel sipariş istememmi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gürsel abi biz söyledik geleceginşz ama o kdar güzel sucuklardıki immmm tadı hala tadımda
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)