Elbette gelebilirsin.
Elbette gelebilirsin.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
tatile değil adanaya okumaya geliyorum yani yaklaşık 9 ay oraradayım
tamam iş çıkışı çmsk dayım 18,30 da çıkıyorum... gelmem trafik durumuna göre 19,00 u bulur... görüşmek üzere...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
o zaman tekrar bi duyuralım derim,
perşembe akşamı saat 19 - 19,30 gibi çmsk'da buluşuyoruz.....
arkadaslar nasıl birseyler planlıyorsunuz perşembe günü... plandan bahsedermısınız bende gelebilirim
gezi süper olmuş. ayrıca paylaşım da gayet güzel
Konuşup kaynaşma filan... olur herhalde...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Perşembemi kaynaşıLıo arkadaşLar
Born To Be wild,Live to Ride...
Bende bi adanalı olarak sizinlemak isterdim ama siz istermisiniz bilmem çünkü ayş küçük (17) :p . . .
fikri ortaya atan bendim ama yarın memleket iskenderuna gidiyorum galiba...
toplantıya gelemicem malesef :(
Bu hafta sonu bişeyler planlamıyormuyuz arkadaslar... hafta sonunu boşmu geçirecez hııı??
hasan abi bana bir zongshen var modifiye yapmış dediydin merak ettim eğer müsait olur isen bir fotosunu bana veya kaanın msnye ata bilirmisin saygılar................nezih2005@hotmail.com
Merhaba
cross33 o dediğim motor Kazım'ın motoru. Resminden birşey anlamazsın. Kazım'la beraber yaptığı değişiklikleri sana gösterir ve anlatır. Ama motor adam oldu onu söyleyeyim.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Hafta sonu için gezi demiştim ama ilgilenen olmadı... Birseyler düsünen olmadı sanırım....
MAKİNE ne oldu konusmadın mı hala hafta sonu için
hafta sonu bitii ne zaman haber edecen kardes))) yarın insallah adanadayım ve daha sonnra mersine gececem benimle gelmek gezmek isteyen varsa takılabiliriz birkac gun hem tanısmıs oluruz arkadaslar hemen haber ederseniz sevinirim yarın giremeye bilirim nete
Bir türlü istediğimiz kişilerle organize olamadık.Bu ndenele iki gündür iki kişilik solo takılıyoruz.Bu haftasonu geniş katılımlı bir gezi planlayamadık anlayacağınız.
yolumuzu gözleyen motorcu,yakışıklı,karizmatik en önemlisi adanalı abilerimize duyrulur. sağsalim ölmeden döndük
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
@kayasertac
kardeş motorla mı gidiyorsun
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)