doğru bugun gittim tanıştık muzaffer abi ve yukselle. sıfırdan baslıyorum dedim Yuksel teker teker anlatmaya basladı. agv nin kaskını alacam sanırım. yuksel bikaç model resmi daha atacaktı. onu bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
ayrıca Bora Abi tesekkur ediyorum. cok iyi ilgilendiler. fiyat pazarlık yapmadım henuz 200€ kask fiyatı aldım.
4müş. iyi midir?
ben siyah istiyorum dedim. gorunurluğu az olur dediler. yine de siyah alacam.
tamam bunu dikkate alacam. tesekkur ederim
Bir kısım ekipmanları yurt dışından almayı düşünüyorum. Mesala eldiven ( parmaksız olabilir), çeket olabilir. Kaskı türkiyeden alacam. Ebay de güzel şeyler var
Demir yurt dışından aldığın kaskta deneme yapamayacaksın ki bir çok kask Türkiye'de var zaten. Araştırma yaparsan yurt dışından daha uygun fiyatlı olanlar da çıkabiliyor. Yarım parmak eldiven açıkçası bana pek sıcak gelmiyor. Çünkü Allah korusun bir düşme anında genelde yerle temas eden ilk bölge genelde eller oluyor bu handikap ı da düşün bence.
Bugün Tarsus'a gidecektim. Allah tan gitmemişim fena bir yağmur bastırdı. Gezi olmayınca hafta sonu sıkıcı geçiyor motor da olunca hiç çekilmiyor gezisiz hafta sonu Bu arada bot almayı düşünenler için bir bot resmi koyayım puma nın çok hoşuma gidiyor açıkçası şekli fırsatım olursa mutlaka alırım
En son gördüğümde yanlış hatırlamıyorsam 450 euro filandı. Ama gerçekten cezbedici
Düzeltiyorum şimdi baktım indirimdeymiş 260 euro yurt dışında tabi kargo masrafı hariç
o bot,büyük racing makineler için daha uygun,yine de siz bilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)