Sanada iyi hafta sonları fatih abi iyisindir inşallah
Vallahi şimdilik bir sıkıntı yok abi boşa geçme sorunu vardı debriyajı ayarlattım tık tık geçiyor. Birde zinciri değiştiricem belki dişliyle değiştiririm. İlk geziyi bende bekliyorum hafta sonu evde olmaktan sıkıldım Gerçi aklımdan tarsus şelalesinemi gitsem diye geçiyor ama:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
Kanuni nin adana da ki en iyi servisi gizerler mi acaba? bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim
Birtane serviste Mustafa Kemal Paşa bulvarında varmış ama tanımaadığım için karar veremiyorum. Sanırım Tarsus'a götürmem gerekecek enazından ustasını tanıyorum
günaydın ADANA MT.iyi tatiller.
-evdeyim fatih abi,ne yapayım.
-ahmet,çifte minareden,kanalköprü ye doğru gelirken,zübeyde hanım anaokulunu geçince carrefour expres yanında,cumali akın var,yetkili servis bildiğim kadarıyla.ben hiç götürmedim ama gidip tanışmıştım.
Teşekkürler başkanım bakalım pazartesi servise götürüp yağını ve bujileri değiştirtirim. Yağı kendim götürürüm. İpone kullanıcam motul bulursam başka tabi
günaydın dostlar,hepimize iyi bir hafta olmasını diliyorum.
İstanbul yolundan herkese günaydın,
iyi haftalar dilerim.
günaydın hayırlı sabahlar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın herkese iyi haftalar, ayriyetten bol kazançlar
Bu yetkili servisler beni öldürecek Birisi sadece kendi yağımdan başka yağ koymam diyor , öbürü olur diyor ama benim motordan daha bakım bile yapmamıştır Kafayı yedirirler adama kör şeytan garantiyi marantiyi yak gitsin diyor
ahmet motorculukta sinir olmaz.madem garantiyi yakacan götür ismail abine yapsın.bide arkadaşlar.ali hocadan orhan beyin adana mt,ye yani herkese selamı var.elçiye zeval olmasın.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Fatih abi zaten sabah İsmail abinin oraya gittim. Erman usta vardı garantiyi boşa harcama dedi ama yok çok uyuzluk yaparlarsa kap gel dedi o da
Ok fuat hocam yalnız kafama takılan tek şey tarsus ta ki servisin başka yağ konulmasına karşı çıkmaması
Bora abi sabah ordaydım zaten. Yalnız buakınmotor pek içime sinmedi açıkcası
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)