[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
lan cengizin babası ne güzel dedi dimii,hımımıımı mınımınımı,o değilde kurye orda olsaydı yüzünün alacağı şekli merak ediyorum vallaha ,ya karnım ağrıyo gülmekten ,biri beni öldürsün neyse işin şakası bi yana bende cengize bu zorlu ve dikenlerle dolu yolda başarılar dilerim,işini en iyi şekilde yapacağına eminimm,kankaa böyle görevler hafife alınmaz dımdızlak kalırsın sonra( tabi çok istememe rağmen bende görevin detaylarıyla ilgili bilgi veremiyorum,gereken yer ve zamanda cengiz bey bi basın açıklaması yapacaktır )
Burcu ben seni iki kere kınıyorum ama az kınıyorummm,çünkü motor harika olmuş,gaza bi koy kenya malkara yarım saat,dün turgut özal akbankın önüne lastik yakarak BURCU BİZİ DİSCOYA GÖTÜR yazdımm
burcu bak ben söyleyimmi felan deyip dellendirme artık yüksek yerlerde kankam varr,suzuki bayiliğini aldım havalarına girme ,vallaha kankama bi gazz ,bi rapor ,sonrasında haftayada suzuki bayliğinin elinizden alındığı için kapanış yaparsın,kapanışada reinalı ablaları çağırırmısınkazandığımız 25 ytl ilede gider kaktüste iki çay içeriz dimi kankaaanasıl olsa senin paran benim param,benim param gene benim param
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
lüftü seni evlatlıktan sildim,hayırsız velet,kapının önünde pas pas var orda kalırsın artık
yok öyle beleşten evlat sahibi olmak... zuladan biraz nakit koklatınki hemen geleim
cengiz abi nasılsın yaa insan bi arar sorar ne hayırsız çıktınız ablama da saygılar sevgiler...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
olim sen kaç kere aradın sordun önce onu bilelim,bundan sonra evlatlık falan almıyacam besle kargayı oysun gözünü oluyor, kedi besliyecem
latif ..isooo olim bence bu konu hakkında fazla muhabbet etmeyin çünkü mahkemeye intikal eti olay duyrulurr
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
abii nedir bu kurye olayı anlatsanıza doğru dürüst sinirleniyorum amaaaa haaa
sen kal aşk ben giderim buralardan
adamın motoru olunca öleeeeeee oluooooo... neyse bende gidemde yanlayanlar forumuna üye olaım....drift çi olaım
kendimi yabancı hissediorum burda
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
ya cidden şu olayı bi anlatında bizde gülelim yada bilelim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)