arkadaşlar hala taşınıyorum evde internet de yok hava da sıcak of of of iftar yemeğine katılamadığıma resimleri görünce çok üzüldüm umarım alihocalı kampına katılabilirim
arkadaşlar hala taşınıyorum evde internet de yok hava da sıcak of of of iftar yemeğine katılamadığıma resimleri görünce çok üzüldüm umarım alihocalı kampına katılabilirim
yusuf,
evliya gibi adamsın.
malını nasıl da tanıyorsun.
QUOTE=Yusuf Ziya;3110224]Hocam,
Çok şey kaçırıyorsun.
Kampa gelemezsen dahada pişman olursun diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Yusuf abi Allahtan bişi olmazsa gelecem çok sıkıldım bu ev düzenleme işinden kamptan sonrada motorla şöle uzun bii yolculuğa gideyim diyorum kısmetse
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
selamun aleyküm cümleten arkadaşlar,,,,,,herkese hayırlı ramazanlar...
Ben tükkanı kapatıyom, akşama görüşmek üzere akşama datlı varmıydı
günaydın dostlar.ben kalktım,kahvemi içtim,siz hala yatıyormusunuz ?
herkese günaydın
bora baskanım her zamanki gibi yine erkenci ve zinde gördüm sizi.
sizi her daim böyle görürüz insallah
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Akşam yine bol katılımlı bir toplantı oldu.
Yeni iştirak eden arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.
günaydın hayırlı sabahlar.bol katılımlı,neşeli vede lezzetli bir çarşamba toplantısını daha geride bıraktık.allah birligimizi, dostlugumuzu ve neşemizi bozmasın.yeni gelen arkadaşlara,da hoş geldiniz.burak hocamada yeni motoru hayırlı olsun allah kaza bala göstermesin tekeri her daim düz bassın.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın millet
Temmuzu devirdik ağustosa bakalım, ha gayret diyorum. Böyle böyle ömürden gidiyor....
Günaydın arkadaşlar... Dünkü toplantımız yine çok keyifliydi. Katılan herkese teşekkürler...
Burak hocam tekrar hayırlı olsun... darısı bana olsun
Güzel bir toplantı ertesi günüsü herkese günaydınlar diyor, yeni katılım gösteren kardeşlerimize ise tekrardan hoş geldiniz diyoruz
Arkadaşlar karavanvari panelvan aracımla bayramda deniz kenarı kampı düşünüyorum böyle sakin aracı deniz kenarına çekebileceğim balık tutabileceğim denizi güzel biryer varmı tavsiye edeceğiniz ?
Bu gün pek sessiz
Hadi hayrolsun bakalım.
günaydın ADANA MT.
Günaydın, Adana'nın demir atlı şövalyeleri,
hafta sonuna bir kala, işlerinizde kolaylıklar ve hayırlı Cumalar dilerim.
hayırlı sabahlar,hayırlı günler hayırlı cumalar.tüm dostlara.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)