Adanayı ne kadar iyi biliyorsun bilemem ama Çarşamba akşamları Beyazevler otoban girişinde bulunan Green Garden de toplanıyoruz, bekleriz
Merhaba Millet. 2 gün Bor'a gittik Anamızın evini boyayalım diye 3 sayfa geçmiş oku oku bitmiyor...
Ali Hocalı'daki iftarınız fotolarda harika görünüyor. Anladığım kadarıyla kamp için de çok elverişli. Hadi hayırlısı...
opex'di kapex'di sıyırıcam kafayı,
izin dönüşü ne kitlediler be...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Günaydın, güzel şehrin enfes moturcuları, bugün masaya yatırma günü
Bora başkanım artık dükkanı geç açıyon, yaz tarifesi mi ?
günaydın hayırlı sabahlar.adananın demir atlı şovalyelerine.akşama görüşmek dilegiyle.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Merhaba arkadaşlar,
Hayırdır bu sabah hepiniz kafiyeli cümlelerle güne başlıyorsunuz.
Ayın son günü diye mi?
Akşama masaya yatırmagünü diye mi?
merhaba arkadaşlar.
akşama görüşürüz. ve masaya yatırılacakları güzelce yatırız.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ullennnnnnn kene sabah sabah benim vitesimi attırmayın zaten hasretlik çekiyorum kafam bozukkkkk sizde sinirimi bozmayın..zaten mejburiyetten banatla hergün akşam beraberim çekilmez bi adam artık onada dur ZAMANI geldi acaba akşama benimi yatırırsınız yoksam banatımı,veyahut kolumanımı fark etmez ben heryola varımgerçi ateş olsanız kirbit bilem yakamazsınızbelkim ben olmazsam çeşmeden su bilem içemezsiniz zaten artık hepinizin suyu kaynamış soğutmak için plan yapıyorum fakat hasretlikteb kafam abandone olmuş vaziyette artım beni buğünkü toplantıda birşeyler düşünün okadar anlıyan anlamıyana izah etsinnn anlamıyanada niğde gazozu ısmarlıyayım
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)