Bu güzel iftar yemeğine emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Çok zevkli ve eğlenceli bir akşam oldu. Tabi buradan Gürsele ayrıca teşekkür ederim.
Bu öğleden sonraki gezi ile ilgili belirlenmiş bir katılımcı listesi var mı arkadaşlar.
Bu güzel iftar yemeğine emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Çok zevkli ve eğlenceli bir akşam oldu. Tabi buradan Gürsele ayrıca teşekkür ederim.
Bu öğleden sonraki gezi ile ilgili belirlenmiş bir katılımcı listesi var mı arkadaşlar.
yapılmış bir liste yok ama kararlaştırılmış bir konuşma ve saat var.
fatih abiden bir haber var mı başkan. aynen dediğin gibi konuşuldu.
fatih abinin oğlu ve gelini g.antepten gelmişler ama bir mülakata katılıp tekrar g.antepe döneceklermiş,yani fatih abiyle bir işleri yok aslında.fatih abi de kararsız.oğlu ve gelini ''siz gidin''demişler.bende hem hanımına söz vermişsin hem de gider keşif yaparız dedim.bakalım haber bekliyorum.irtibatı koparmayalım millet.
bende bekliyorum
Muzo ile görüştüm.
Muzo,
Yüksel
Muvaffak,
Olgun,
Ahmet,
Ben
Şimdilik kesinleşen liste bu
eğer fatih abiden haber çıkmazsa ben ya vaz geçeceğim yada birinizin beni de almasını rica edeceğim.
vazgeçme sonuçta çoğumuz tek gidiyoruz başkan. fatih abi vazgeçerse alırım ban seni.
eyvallah teşekkürler.olur.
Bende ailemle geliyorum, yanlız halletmem gereken bir iş var, bizi beklemeyin biz sonradan yetişiriz
şimdi fatih abi aradı,geliyormuş,çok teşekkür ediyorum ahmet bey,mola da görüşürüz.
günaydın ADANA MT.hepinize iyi bir hafta olsun.
dün,ALİHOCALI'ya keşif gezimizi gerçekleştirdik.daha tesise girdiğimiz anda,herkesin düşüncesi TAMAM BURASIDIR oldu.gerçekten şahane bir yer.her taraf yeşillik,sular şırıl şırıl akıyor,cennet gibi bir yer.serin bir yer,ama akşam iftardan sonra daha da serin oldu,herkes montunu giydi.gece dahada soğuk oluyormuş.kampa katılacak arkadaşların kesinlikle;kalın giysiler,uyku tulumu/battaniye almalarını öneririm.çiftehanı az geçince,sola 5 km.lik bir dağ yolu.fotolarda da göreceğiniz gibi bir yer.anlaşma şöyle:sabah kahvaltısı (12.5 tl)+akşam yemeği (12.5 tl)oradan,çadır yerine para vermiyoruz.bu arada biz içeceğimizi ve istediğimiz diğer yiyeceklerimizi götürebileceğiz.şimdi fotolar:
burası motorları koyacağımız yer:
burası çadırları kuracağımız alan.
günaydın,hayırlı sabahlar.cumartesi akşamı için başta gürselime vede katılan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.harika bir iftar ve akşam yemegiydi.aynı zamanda pazar akşamıda ali hocayada iftar ve akşam yemegine katılan arkadaşlarada teşekkürler.harika bir haftasonu geçirdik.emegi geçen katılan tüm arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler.saglıcakla kalın.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
herkese iyi haftalar dilerim.
bir hafta izne çıkalım dedik, gitmedik yer bırakmadınız arkadaş, bu ne gezmek be ya...
ayyıp oluyo ama
Merhaba arkadaşlar,
Pazar günkü keşif gezimiz ve iftar yemeğimiz
Gayet güzel ve keyifli geçti. Mekan kamp için güzel
Ancak gece bayağı serin, hatta soğuk oluyormuş.
Neyse, Çarşamba toplantısında masaya yatırırız.
---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:47 ----------
Birader sen dünyaları gezdin, biz sesimizi çıkardık mı?
Hem biz en azından fotoğraflarla paylaşıyoruz, sende oda yok.
---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 11:49 ----------
Sitede kuzuların sesizliği var yine
Selam arkadaşlar,
öncelikle iyi haftalar.
çok güzel bir hafta sonu geçirdim sayenizde Mersin ve Ali hocalı iftar yemekleri çok keyifli geçti.
Ali hocalı kamp için çok güzel bir mekan, bu arada yolu bira tozlu olsa da işletmecinin demesi bir kaç güne kadar onunda hallolacağı.
Tekir gülek arasındaki yol yapımının dışında her hangi bir şeyin sorun olacağını düşünmüyorum.
Merhaba Dostlarım
Bu hafta sonu müthiş geçti, emeğe geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)