toplantı nasıldı yahu.
murat hocam toplantıyla ilgili bir yorum yapmadın bugün merak ettim bak
toplantı nasıldı yahu.
murat hocam toplantıyla ilgili bir yorum yapmadın bugün merak ettim bak
günaydın dostlar.
akşam toplantımız yine bol katılımlı ve neşe içinde geçti.murat kardeşimizin VFR'sinin tatlısını yedik.kendisine tekrar hayırlı olmasını diliyorum.ALLAH herkesin gönlündeki motoru versin,AMİİİİN.
cumartesi iftar yemeği için:
SAAT:17.30 MOLA'DA BULUŞMA
SAAT:18.00 KESİN TEKER DÖNECEK.BİLGİLERİNİZE.
akşamki toplantıdan kareler:
Günaydın millet
Akşamki toplantı yine süperdi Murat hocam herkesin gönlüne göre motor versin, datlı bir harikaydı Allah kaza bela vermesin Bora başkanım eline sağlık uzun zamandır toplantı fotoları olmuyordu
Günaydın herkese...
Toplantı fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere harikaydı...
Taha kardeş akşam toplantıdan sonra yoğundum internete giremedim... Yoksa...
Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
Murat kardeşime yeniden hayırlı olsun diyor, tatlı için teşekkür ediyorum.
Başkanım,
Toplantı fotoğrafları için sanada teşekkürler.
Cumartesi günü iftar yemeği sonrası sohbetimizi sahur ile birleştirip direk sahura
gidilebilir bence.
---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:55 ----------
Yazdığın saatte çoğunluk toplantıdaydı.
Nic isimlerimizin üzerine tıkladığında kişisel bilgilerimizden
cep telefonlarımıza ulaşabilirdin. Neyse kısmetse haftaya inşallah.
Benim numaram 0 533 5499695
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydınlar arkadaşlar...
Murat Hocam yeni motorun hayırlı olsun diyorum. Kazasız belasız güle güle kullan inşallah
Yap tabi başkanım,
Gelemeyenlere teselli olur.
Değerli dostlarım
Geleneksel bayram kampımız için düşündüm taşındım şu kanaate vardım
İki kamp arasında kalmış bulunmaktayız, ancak şahsi fikrimi beyan etmemde galiba sakıncası yoktur, alihocalı köyü bana pek cazip gelmedi sebebi ise
-henüz görmediğim bir yer için sağlıklı karar verememe (önerim kampı başka zamana erteleyip günü birlik bir gezi ile analiz etme)
-alihocalı yerin tam anlamıyla bir kamp alanı olmayışı (tahminim)
-yer sahibinin kamp alanında ikamet etmesi ( akşamki eğlencemizden rahatsız olup, gecenin tadını kaçırabilir)
-kamp diyince aklıma yemeğimizi, kahvaltımızı kendimiz hazırlayıp yememiz gelir (lokantada yiyeceksek, kahvaltı yapacaksak pek bir anlamı olmaz)
onun için alihocalı köyündeki kampımızı bir başka zamana ertelemek daha doğru olacağını düşünüyorum
Başkonuş yaylası daha gidip gördüğüm için daha olumlu düşünyorum sebebleri ise
-Gidilecek yol muhteşem güzel ve bol virajlıdır.
-Kamp yapacağımız alan o kadar büyükki, bayramda kalabalık olsa bile yer sorunu olmaz
-su, tuvalet ve hatta duş bile var (elektrikt kiralık çadırlarda var)
-çok isteyen restoranta yiyip, kahvaltı yapabilir
-mangal yakılmasında sakınca yok
-Doğa güzellikte bir yer trekking yapılabilir (dağ dere tepe gezilebilir) bu gürselim içindi
Buyurun size bir lik verim fikir versin
http://www.marasgundem.com/esrarengi...si-11937yy.htm
Benim fikrim böyle...
bende ALİHOCALI için aynı fikirdeyim.daha sonra,günübirlik gittiğimizde keşif yapar karar verebiliriz.sonuçta alihocalı da kaçmaz-bizim kamplarımızda bitmez.ayrıca bana da kampa gidildiğinde,lokantadan yemek yemek garip geliyor,o zaman sadece çadırda kalmaya mı biz kamp diyoruz!karboğazında zaten kamp yaptık,ne olduğunu,nasıl (ideal) olduğunu biliyoruz.değişik bir yer görmek adına ve muzafferin de orayı görmüş ve gecelemiş olmasından dolayı (az-çok bilgimiz var) ben de tercihimi başkonuş'tan yana kullanıyorum.sizlerin de fikirlerinizi öğrenelim.
arkadaşlar,geçen yıl muzaffer ve eşinin başkonuş yaylasından alıntı fotoları.hatırlamak ve nasıl bir yer olduğunu görmek amacıyla kondu.
bence sakıncası yok.
daha öncede dedim, çoğunluğa uyarım.
---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:32 ----------
Muzaffer,
Mangal oradan temin edilebiliyormu,
yoksa kendimizmi götürmeliyiz.
---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:39 ----------
Birde masa konusu var.
Çadır kurulan yere masaları götürme imkanımız varmı?
Yoksa o kadar uzun süre yerde oturup, yemek yemek zor olur.
5-6 ve 7.fotolarda çadır yanında masa görünüyor.ama muzaffer daha iyi cevaplayacaktır.
Yusuf abi sorularına şöyel yanıt verim ancak şuan telefonla başkonuş yaylasına ulaştım üzücü bir haberim var.
-O gördüğünüz mangal öylesine ortada duruyordu ama galiba sahipliydi, yani mangalımızı kendimiz götüreceğiz
-Masalarda aynı karboğazındaki gibi ortada duruyor, isteyen kullanıyordu
Şimdi gelelim haberlere:
-Giriş ücreki araç başına 5 TL
-Çadır yer ücreti 12 TL
-Elektri ücreti 3 TL
Ancak içerde Alkol yasakmış
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
eveeeet,şimdi ne olacak.yanıtlar,fikirler......
geriye aslan gibi karboğazımız kalıyoor.
Rica ediyorum arkadaşlar lütfen kamp yerini iyi seçin. Çünkü ben Cumartesi günü güneş doğmadan Bodrum'dan yola çıkıp Kamp yerine gelcem.
1000 km. Bu arada Başkonuşa gittiğimizde yola bayılmıştım. Kamp ortamı zaten iyi anladığım kadarıyla, Başkonuş olursa yol da çok zevkli olur.
Yani Başkonuş +1 diyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
Teeeeeh. Anzarotsuz olmaz... Ben mesaj yaziiim derken neler bea...
Adam gibi gidek Karboğazına bakalım keyfimize... Hem dönüş açısından bana yakın...
çamlı yayla tarafında kamp kuracagımız yer varmı
duydugum ama görmedigim papazın bahcesi
Sen müsait bir zaman papazın bahçesine bir gidiver, eğer benim CBF1000 iner diyorsan niçin olmasın, gideriz
Benim bir önerim daha olacak, daha önceleri plan yaptık ama gidemedik BALLIÖZÜ ne dersin
http://www.motosiklet.net/forum/etki...motokampi.html
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)