Merhaba, yarın toplantı var mı, varsa yeri ve saati nedir?
cmtsi iftar varmı
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
günaydın dostlar.
evet c.tesi iftar,bayramın son 2 günü de kampımız var.iftarın yeri belli oldu (saati bu akşam toplantıda belli olacak).kamp işini bu akşam masaya yatıracağız.akşama görüşmek üzere.
günaydın ve hayırlı kazançlar arkadaşlar.
Günaydın millet
Üstad aramıza hoşgeldin, seni burda görmek ne hoş
Gel bunu bugün toplantıda masaya istediğin gibi yatıralım
Bak şimdi, madem tadı damağında kaldı, o zaman yemekleri sen pişircen
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın hepiciğinize ...
Dün iki saat girmedik siteye coşmuşsunuz yine... Yalnız bırakmaya gelmiyor...
Oğuzcum sürekli sağ tarafa yatma (ki tamamen haklısın öyle yapmakta) konusunda Yusuf abimin verdiği cevap harikulade ve yerinde olmuş...
Ancak ikinci soruna cevap verilmemiş kimse tarafından... Ben cevaplıyayım.
Yusuf abinin dediği gibi "Belli olmasın diye yüz üstü yatacaksan kumda yatacaksın abi. Çünkü "şerzok" ta yatarsan yüzükoyun ağrı yapar.
evet beyler yine şahsım olarak akşamki geleneksel toplantımıza TATLI GETİRECEM sayemde yiyin ve bana dua edin.ulen varya ben olmasam tatlıyı sadece reyonlarda görürsünüz yiğidin hakkını yiğide verin gerçi aramızda birçok nankörler var bunu yine deşifre etmeyim diyorom fakat şu banat dnilenle,koluman varken birde piyangodan çıkar gibi çıkan hoca murat varya oda kapak oldukendilerini nekadar deşifre etsemde yine yüzzüslüklerinde benim tatlılarımı yiyorlar sonrada arkamdannn kulis yapıp bora denilen ve kendini devvv aymasında görüp başkanın dedirtiyor fakat şu kamp olayında onun karizmasını allahın izniyle çizeceğimmmmmm olim bora yakalıyacam seni ulen azkaldı sonun elimden olacakakşama köseden tatlı alacam yalnız ücreti aramızda topluca athsil edecem haberiniz olsunyok cüzdanımı unuttum,bozuk param yok YEMEZLERRR CANIM hayvan terliii 5.tl iki adet fiyatıdır.ona göre tedbirli gelinnnnn okadarrrrr
Hayvan kelimesini sana yakıştıramadım, bir günde terlemeden ısmarlayamıyonmu o paray ben bir tabak dolusu tatlı yerim be bence sen tatlı getirme, eğer getiriyorsanda herkes para vermeden yer...niye çünkü masaya konuluyorsa herkes yiyebilir. ama yok kucağında yiyeceksen tatlını ona birşey diyemem
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu adresi tarif edecek var mı tel no versin biri kayboldum
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)