Fazer Abi yeni motor alırken bir kıyakta bulunursan neden olmasın sonuna kadar arkandayım o kadarrr
Fazer Abi yeni motor alırken bir kıyakta bulunursan neden olmasın sonuna kadar arkandayım o kadarrr
Fatih abi,
Aramızda yatırmaktan hoşlanan Murat hoca bize yetiyordu.
Sendemi başladın yatırmaya
---------- Post added at 12:29 ---------- Previous post was at 12:27 ----------
Yahu Muttalip,
Hala bu işi çözemedin ona üzülüyorum.
Motor alırken Muzaffer zaten hep arkamızda,
sen ondan sonra arkasında olsan ne yazar.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Cok degerli abi, abla, teyze , hala ve dayilarim;
Sevgili ve cok sayin ninja muzaffer abimin yazdiklarini derin bir keder ile okudum. Konunun cok muallakta olmasindan mutevellit bir aciklama yapma ihtiyaci hissediyorum. Malumunuz yeni duzen kurmam hasebiyle motoru satmak zorunda kalmis bulunmaktayim. Kendisi motora musteri buldu. Bunun karsiliginda bende emeginin karsiligi oldugunu dusundugum 1500 tl yi vermeyi teklif ettim. Kendisi anlayamadigim bir sekilde 3000 tl komisyon istedi. Durmumun olmadigini 3000 tl bedelin yuksek oldugunu kendisine soyledim. Ancak daha sonra tavri degisti dukkanda kahve ismarlamamak aci doyurmamak gibi rencide edici davranislarda bulundu. Tam dukkandan cikacakken tehdit etmeye basladi. Eger parasini vermezsem beni gruptan dislamakla ortamdan kovmakla tehdit etti. Daha sonra yaptigimiz telefon gorusmesinde kendisinin her secim doneminde baskanliga oynadigini bu davranislarinin yakisik almayacagini kendisine ilettim ancak ''parmak kadar cocuktan mi korkacagim ULAN ben bir foruma yazayim da gor!!!! Diyerek telefonu yuzume kapatti. Mubarek ramazan gunu bu sekilde bir olay size yansidigi icin cok uzgunum. Kamu oyuna duyrulur... bir diger konu ise malumunuz uzere ben yetim bir kardesinizim ve yakin zamanda yeni bir ev tutup hayata yeniden basliyorum. Gecen gun tv de izledigim bir programdan hareketle yetime fitre zekat vermek normale gore on kata daha sevapmis. Bunu bir cuma gunune denk getirirseniz o da 10 kat daha sevapmis. Su donemde demekki bilimum evdeki eski kullanmadiginiz ama adam akilli calisir durumdaki kaliteli marka esyalarinizi bagislar iseniz veya bedelince nakit verirseniz yuz kata kadar sevap kampanyamiz bulunmaktadir. Not: 100 tl alti bagis kabul edemiyorum. Evrak kagit kurek masrafi kurtarmiyor. Iyi ginler dilerim
---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 12:57 ----------
Hala ikna olmadiysaniz aksam rahat bisiler giyip geliyim masaya yatiralim durumu...
Yeğenim,
Muzo 3000.- TL. Komiyon istediğine göre senin motoru 50.000.- TL sına falan sattı sanırım.
EEE o zaman sende eşeklik etme ver. Yoksa 10-12 Bine motor satıp, 3000 TL. isteyecek yüzsüzlüğüde Mozo yapmaz.
Fitre konusunda da bende geç kaldın.Ben geçen Cuma o işleri hallettim.
bende olup, şu aralar kullanmadığım çalışır durumdaki aletde sana yaramaz.
Bağış işine gelince inayet olsun.
Masaya yatırma işini akşam Morat Hocam ve Fatih abim dikkate alacaklardır.
Ah be evladım, sana defalarca demedimmi Ninja Muzo ile mesafeni koru, bak yakın temas başını nasılda zora soktu, gel gelelim fitre işine ben her yıl kendi kararımca ihtiyacı olan müslüman kardeşimin birine fitreyi veriyorum ama maalesef 100 TL nin altında kaldığı için sen kabul edemeyeceksin. Evde bir çok alet edevat var, hepside çalışır durumda bir gün gelirsen eline verebilirim...
Saygılarımla
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
akşam hepinize grip bulaştırmaya geliyorum...
Hııııh Yusuf abi gördün mü?
Demek ki yatırmak makbulüymüş... Fatih abi ve Burak kardeşim de yatıranlar kervanına katıldılar...
biri yatırıyo, biri kaldırıyo, beriki eline veriyo,
Ramazan çenenize mi vurdu arkadaş...
Akşam gelecektim, na buraya yazıyorum, toplantıya gelinmez
mazallah çiziverirsiniz kaş göz arası...
Muzaffer abi'ye gelince;
yüro (€) arttığından 3.000 demiştir.
Yoksa,
allah, yürro ya kulum demiş de ondan mı demiştir.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese selam
aksam ugramak istedim ama nedense iştanbuldan çarsamba gelesi tutuyor bunların başka gün yok sanki.
aksam toplantantıdayım size iyi eglenceler.
allah muhabbetimizi bozmasın 4 üye 4 konuk yürüüüüüüüü adana mt kim tutar seni.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Fazerim Muzafferim Ninjam sen slmdi iki kilo baklava al aksam toplantiya getir hep beraber bu konuyu bi masaya yatiralim
günaydın adana'nın güzide motırcıları.
dün akşamki toplantımız,her zaman olduğu gibi,neşe ve muhabbet içinde geçti,katılan dostlarıma teşekkürler.iftar yemeği için ve bayram kampı için kararlarlaştırmalar yapıldı.ancak beklenen bazı bilgilerin netleşmesi gerekiyor.her iki aktivite için alternatifler var.gerekli bilgiler verilecektir.
günaydın hayırlı sabahlar.çok neşeli ve muhabbetli bi çarşamba toplantısını daha geride bıraktıkı.her çarşambamız böyle olsun.allah birligimizi ve dirligimizi bozmasın.ninja muzafferimede teşekkür,ler varlıgı ile daha bi renklendirip.neşelendirdi toplantıyı.katılan herkese teşekkürler..
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)