günaydın dostlar,bugün çarşamba,akşama görüşmek üzere.
günaydın hayırlı sabahlar.akşama görüşmek üzere.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Merhaba arkadaşlar,
D.Bakır' dan selamlar,
Muzaffer,
Yağmur diyor ama burada tık damla yok.
Akşam sizlere keyifli sohbetler
selamlarrrrrrrr... akşam toplantıda görüşmek üzere arkadaşlar... bu hafta tatlı yok sanırım... alışmıştık halbuki...
valla çok sevindim. ben gelemiyorum iyi oldu sizin geldiğiniz. manavgatta görüşmek üzere gelmeden ararım seni bora abi. herkese çok selamlar
günaydın dostlarım.manavgata kaldı 14 güüüün.
Günaydın arkadaşlar...
Anlaşıldığı gibi bu pazar kimseler gezmek istemiyor
iyi günler arkadaşlar... Acil yardımınıza ihtiyacım var...
Babalar günü için hediye konusunda yardımlarınızı talep ediyorum. Maddi olarak değil, seçenek olarak...
Nasıl bir şey almalı, ne alınırsa hoş olur... Maliyet konusunda çok da uçmayalım lütfen, durum ortada...
selam arkadaslar
manavgata kim hangi gün gidiyor sormamdaki gaye ben çarsamba sahilden gidiyorum bu yüzden sordum
sahil 485 konya 571 km google map manavgat yazarsam bu km veriyor dogrumu bilen varmı
[QUOTE=fuatbmw01;3063833]selam arkadaslar
manavgata kim hangi gün gidiyor sormamdaki gaye ben çarsamba sahilden gidiyorum bu yüzden sordum
sahil 485 konya 571 km google map manavgat yazarsam bu km veriyor dogrumu bilen varmı
fuatcım kesin degil ama %90 ihtimalle çarşamba sabahı ben,gökmen.bora.gürsel şimdilik bildigim bu kesin degil.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Fuat,
Bu ay benim iş biraz yoğun. Şayet işlerimi erken yoluna koyabilirsem 27' si Perşembe sabahı, yok işlerim sarkarsa 28 Cuma sabahı çıkacağım.
Motorum sürata uygun olmadığı için sahilden gideceğim.
Mesafe olarak Konya üzeri daha uzun, ama performanslı bir motorla gideceksen daha kısa sürede gidebilirsin.
Ancak Konya düzlüğünde rüzgara yakalanırsan sıkıntı
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)