r6 fatih sattın mı motoru alltan alttan okuyup kacma
r6 fatih sattın mı motoru alltan alttan okuyup kacma
Foto Bahadir'in eline saglik pek bi guzel cekmis...
istanbuldan slmlarrrrrrr.ulen bogazınızda kalsın bireeeeee SAYEMDE tatlı yiyorsunuz birde bana tşk,edin beeee nankörler ben olmasam haliniz harapppppben olmadan birdaha ASLAAAAA kuyruk doğrultma yokkkkkkkkkkk okadar
recebimmmmm AVATAR resmini çok beğendim süperrrrrrr en kısa samanda görmek isterim
Recep abi neyseki dövmeyi omzuna yaptırmışsın...
günaydın millet.
Hafta sonuna bir adım kala, herkese günaydın
hayırlı cumalar dilerim...
Merhaba arkadaşlar,
Yine bir ay sonu Ama yarın hafta sonu
Cumanız mübarek olsun.
herkese günaydın hayırlı cumalar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Sevgili dostum,
Tamam şu tatlı işini sen başlattın, sebebi sensin.
Buna itiraz yok. Ammma benim olmadığım toplantıda kuyruk doğrultma yok dersen olmaz.
Bizim ekibin motor değiştirme sıklığını yıl ortalamasına ve değiştiren kişi sayısı ile baktığında
yılda 20' yi buluyor. Ancak senin toplantıya katılma yıl ortalaman ancak 5. Hülasa seni beklersek
çoğunun kuyruğu eğri kalır.
Bu nedenle, bence sen toplantıya katılma ortalamanı yükseltmeye çalış.
---------- Post added at 08:44 ---------- Previous post was at 08:42 ----------
Hocam,
Sen neresi olsun isterdin. Bu konuya çok takıldın. Bırak adamın döğmesini, düğmesini.
---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:44 ----------
Birader,
Şaka bir yana atlette ayrı bir hava vermiş.
Akşam bu kreasyon ile bir Ziyapaşa yapsan ekmek çıkar gibi
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın millet Hayırlı Cumalar
Sevgili adaşım NİNJA MUZO, ne kadarda haklısın "kuyruk doğrultma ve tatlı" senin eserin, kuyruk doğrultan arkadaşlar kulak arkalarını gizliyorlar, artık ne olduysa bir anlam veremiyorum. Birde dikkat ettiğim bir konu var, ne zaman çarşamba toplantıya katılsan kuşların tek kanat uçtuğunu gördüm galiba sebebini Yusuf ab daha sonra açıklayacakmış ama sensiz tadı çıkmıyor Yusuf abiye bu konuda katılıyorum, biraz daha katılımcı olmanı rica edecez
herkese günaydınlar... hayırlı cumalar... ve şimdiden keyifli hafta sonları dilerim...
Gunaydin,iyi cumalar,keyifli bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle...
Istanbul Taksim Gezi Parkinda ve dahi hayatimizin diger alanlarinda suregelen dayatmalara,sinirlamalara,trajedilere,insan haklari ihlallerine,doga katliamlarina vs. yakin duralim...
Hayırlı Cumalar herkese...
Herkese hayirli cumalar olsun.
Yusuf'um bu saatten sonra bizi ziyapasa da kurtarmaz!
hoss blduk kac gundur ancak girebilidm nete
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
bu kamp fotolar i cok guzelll yaaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
bu kadar motor bir arada .....
günaydın dostlar,hepinize iyi hafta sonları.
günaydın gençler
Herkeslere iyi tatiller, kimse gezmiyor herhalde Manavgat festivaline daha 1 ay var şimdiden hazırlık moduna girilmez be ya
barbar hoş geldin bu kadar motoru görüp şaşırdın bide sahipleriyle tanışınca nolur görmek lazım .adananın en nezih vede güzel insanlarını tanırsın o zaman saglıcakla kal.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
günaydın hayırlı sabahlar iyi haftasonları.kardeşim çok dogru bi laf ettin.uzun zaman var hani bu hafta olmasada haftaya bi etkinlik bekliyoruz.öncülere duyurulur.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)