Bahadır,
Fıtık ettin be,
Benden beter çıktın. Madem yüzme bilmiyordun ne çıktın kavağa
Bahadır,
Fıtık ettin be,
Benden beter çıktın. Madem yüzme bilmiyordun ne çıktın kavağa
hepinize günaydın dostlar.
bahadır,21.05.2013 te yazdığım mesaj,biz de 25'inde kampa gittik ve ben sana anlattım
şimdi de şu yolu izle:
senin koyduğun linkin üstüne tıkla,çıkan ekranın sağ üst köşesinde kod sayfası na tıkla,açılan sayfada doğrudan bağlantılar bölümünden forum kodunu kopyala buraya yapıştır.ben sana 2 kez foto yüklemeyi yazdım demiştim.hatta en son mehmete yazdım.sen de bulurum demiştin ama acele etmişsin.eee o zaman uğraş bakalım biraz.
işte böyle yapacaksın.
öğrenecek amcası.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın Adana mt en güzel sabahlar sizlerin olsun
Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Bir ayın daha sonu geldi.
Günaydın millet
Off bahadır offfff, bi resim yükleyecen milleti meletiyorsun
Bora Başkandan kısa bir müzik ziyafeti... çok daha fazlası vardı kamp gecesinde.. ama tadını almaktan video aklımıza gelmedi...
Olsun çok güzel olmuş bahadır makinene saglık...
Bahadır'ım yeğenim, fotoları yükleme şeklinle herkesi fıtık ettin ama yakaladığın kareler sanatsal bir çalışma gibi..
Eline yüreğine sağlık... Mt Adana'nın foto editörü yapalım diyeceğim ama yılda hatta bir buçuk yılda bir geziye katıldığından dolayı öneremiyorum bile. Neyse en azından katıldığın gezilerde devamını bekliyoruz...
Bahadır,
Çözdün sonunda ellerine sağlık
herkese teşekkürler... o fotoğrafı çekecek ortam ve samimi dostlar olmasaydı, fotoğraf hiç bişeye benzemezdi.
darısı sıradaki kamp ve gezilere... :c))
nöbetçi MT.ci den günaydın dostlar,akşama görüşmek üzere.
bu akşam tatlıyı kimden yiyoruz.
günaydın adana mt. Başkanım senin canın sağolsun tatlı iste sen
Herkese günaydın,
bugün şehir dışından ziyaretçilerim var, akşama kadar görüşmelerim biterse toplantıya katılacağım, banada tatlı ayırın...
Kampın nöbetçisinden günaydın herkese...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)