selam arkadaslar
yeni motor alanlara hayırlı ugurlu olsun.
bugun gelen herkese gıcık oldum niye derseniz her gelen tatile gidecem veya yaylaya gidecem denize gidecem gelde gıcık olma.
selam arkadaslar
yeni motor alanlara hayırlı ugurlu olsun.
bugun gelen herkese gıcık oldum niye derseniz her gelen tatile gidecem veya yaylaya gidecem denize gidecem gelde gıcık olma.
merhaba sevgili doslar.
hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
darısı tüm arkadaşlarıma en iyisi olsun diyorum. tüm doslarıma kazasız belasız sürüşler diliyorum.
akşama toplantıda görüşmek üzere hoşça kalın.
Tüm iyi dileklerini ileten arkadaslarima abilerime cok tesekkur ediyorum Allah herkesin gonlune gore versin tekeriniz duz bassin.
günaydın dostlar.akşamki toplantı yine harikaydı.
günaydın canlar,günaydın adananın demir atlı şovalyeleri.akşamki toplantı yine süperdi,as solistimizde aramızda,idi saglıcakla kalın.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın Adana mt dün akşam toplantı süperdi yine. Muzaffer abinin katılımı ile dahada bir eğlenceli oldu herkesin eline koluna sağlık
Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
Akşam keyifli geçen toplantıdan erken kalkmak zorunda kaldım, sağlık olsun.
herkese günaydınlar... akşamki toplantı her zamanki gibi çok keyifliydi...
gelelim mevzumuza,
-Çadır,tulum,mat,
-Eşofman,terlik,havlu
-Işıldak,
-Tavla,
-Çatal,bıçak, kap kaçak
Bunlar getireceklerim. Getirmemi istediğiniz ekstra bişeyler varsa, yazarsanız onları da eklerim...
Günaydın arkadaşlar
Evet hafta sonu geldi çattı, yani Kamp zamanı
Proğramımızı açıklıyorum;
Ativitemiz : Cumartesi sabah Tekir/Karboğaz mevkiisine gidilecek 1 gecelik kamp yapılacak pazar günü akşama doğru eve dönüş...
Yiyecek ve içecekler tarafımdan adınıza alınacaktır. Kişisel kap, kaşık, çatal,bıçak, çadır, yatak,yorgan,picama katılımcıların getirmesi gerekecektir . (Alkol isteyen kendi getirebilir)
Buluşma Noktamız: Cumartesi sabah TÜRMENBAŞI BLV daki GROSERİ marketin önü
Buluşma Saatimiz: 9:00
Hareket saatimiz :9:30
KATILIMCILAR
-Bora Başkan
-Yusuf Abi
-Recep Albayım
-Fatih abi
-Dr Ümit
-GS Burak
-YBR yusuf ve arkadaşı
-Gürsel ılgaz
-Mehmet Ilgaz
-Murat VFR
-Gökmen
-Ceyhandan Burak hoca, Tamer hoca ve arkadaşı
-Ben
Bunlar benim bildiklerim, erzakları ben alacağım için kişi sayısı önem kazanmaktadır o nedenle katılmak isteyen olursa listeye ilave etmesini yada bana bilgi vermesi rica olunur (0533 2904867)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------
Bak şimd, asıl adamımızı yazmaya unutmuşum...Bahadır
Günaydın arkadaşlar
Evet hafta sonu geldi çattı, yani Kamp zamanı
Ativitemiz : Cumartesi sabah Tekir/Karboğaz mevkiisine gidilecek 1 gecelik kamp yapılacak pazar günü akşama doğru eve dönüş...
Yiyecek ve içecekler tarafımdan adınıza alınacaktır. Kişisel kap, kaşık, çatal,bıçak, çadır, yatak,yorgan,picama katılımcıların getirmesi gerekecektir . (Alkol isteyen kendi getirebilir)
KATILIMCILAR
-Bora Başkan
-Yusuf Abi
-Recep Albayım
-Fatih abi
-Dr Ümit
-GS Burak
-YBR yusuf ve arkadaşı
-Gürsel ılgaz
-Mehmet Ilgaz
-Murat VFR
-Gökmen
-Ben
-Bahadır
Bunlar benim bildiklerim, erzakları ben alacağım için kişi sayısı önem kazanmaktadır o nedenle katılmak isteyen olursa listeye ilave etmesini yada bana bilgi vermesi rica olunur (0533 2904867) [/QUOTE]
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
tahmini 20 kişi olacağız.epey şenlikli geçeceğe benziyor.evet arkadaşlar,aklımıza gelmeyenler veya sonradan fikir değiştirip gelmek isteyenler LÜTFEN,MUTLAKA buraya yazsınlar veya muzafferle irtibata geçsinler.
MUZAFFER'İN CEP:(0533 2904867)
muzaffer,
özelden mesaj attım kontrol et
lütfen
dün akşamda söylediğim gibi pazar günü sabahtan katılmak niyetindeyim benim neler getirmem gerekir.????????
Hayırlı yolculuklar,
Umarım hafta sonu yetişirsin.
---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
Kampa katılacak arkadaşlardan bilmeyen olabilir.
Kamp alanında cep telefonu çekmiyor.
Tekir yolundan karboğazı ayrımına girerken görüşmenizi yapıp iletişimi unutmanız gerekiyor.
Sonradan katılacak arkadaşlarımız var ise yol tarifi için şimdiden bilgi almalarını, daha sonra kamp ile
irtibat kuramayacaklarını hatırlatmak isterim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Bu arada dun aksamki toplanti temiz havada bol dumanli,karbonhitratli,neseli ve guzel bir toplantiydi...
Galiba Oğuzda gelecek onuda listeye ekleyelim
KATILIMCILAR
-Bora Başkan
-Yusuf Abi
-Recep Albayım
-Fatih abi
-Dr Ümit
-GS Burak
-YBR yusuf ve arkadaşı
-Gürsel ılgaz
-Mehmet Ilgaz
-Murat VFR
-Gökmen
-Ben
-Bahadır
-Oğuz
Bunlar benim bildiklerim, erzakları ben alacağım için kişi sayısı önem kazanmaktadır o nedenle katılmak isteyen olursa listeye ilave etmesini yada bana bilgi vermesi rica olunur (0533 2904867)
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)