Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    hasan abide çoğu..Bazısı da gürsel abide
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı frdndl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eee kim anlatcak akşam neler oldu
    ben gelemedim birileri telefonuma bakmış olsaydı gelcektim ama..... nneeyyyssseeeee bakalım
    hadi anlatsın birileri
    kankaa arkadaşlarla buluşup hasret giderme dışında fazla bişey kacırmadın gibi yaw duymadım kusura bakma...

gürsel abi mali nin dedigi dogruysa ben yagımı isterim arkadaşşşşşş

birde stant mankenleri vardı birsürü foto cekildik onlarıda görelim nasıl cıkmışız fıstıkların yanında
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    bence akşam güzel bir organizasyon oldu.saolsun aplaslan abimiz(hulk) bizlere yağ verdi. ben ve buffer özden abimiz birde cem01 biraz geciktik.göremedik İso'yu erhan abiyi ve hasan abiyi. ama saolsun selamlarını aldık.bizden de selamlar. Yağlarımızı alıp.Mc Donalds'a gittik birşeyler yedikten sonra geri döndük ceyhana.. katılan arkadaşlara teşekkürler.. görüşmek üzere..
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Abicim misafirimin sıkıldığını düşündüm o yüzden erken kaçmak durumunda kaldımm,keşke görüşebilseydikk ama sağlık olsun nasıl olsa aynı ortak paydanın parçalarıyız gönlümüz bir ,her zaman heryerde görüşebiliriz
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    Fazer 600
    Mehmet'in de dediği gibi kusurumuza bakmayın biraz geciktik ama.. selamlarını aldık arkadaşlar. güzel bir buluşma oldu. alpaslan (hulk) abimize de sonsuz teşekkürler.yağımızı aldık.ve Tır dan ayrılıp,birşeyler yemek için MC Donalds a gittik.Gerci ben ve arkadaşım suat doymadık kücücük hamburgerlerle ama napalım.. katılan arkadaşlara teşekkürler.. Görüşmek dileğiyle...
    [B]Gönlünüzün istediği yere dogru TAM GAZ.. :cat: [/B]

Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim misafirimin sıkıldığını düşündüm o yüzden erken kaçmak durumunda kaldımm,keşke görüşebilseydikk ama sağlık olsun nasıl olsa aynı ortak paydanın parçalarıyız gönlümüz bir ,her zaman heryerde görüşebiliriz
    eyvallah kardeş.. tabiki gönlümüz her zaman bir... yine görüşürüz inşallah sağlık olsun..
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

frdndl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kankaa arkadaşlarla buluşup hasret giderme dışında fazla bişey kacırmadın gibi yaw duymadım kusura bakma...
    çok şey kaçırmışım o zman kankaaa
    uzun zamandır kimseyle görüşemiyorum okulundaaaaaa işindeeee sınavlarındaaaa...........
    sen kal aşk ben giderim buralardan

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    isocum bu ne edebiyat,bu ne zerafet,bu ne kibarlık.inan 2 defa okudum yazını,(acaba bir kitaptan alıntımıdır nedir)bilmem cengiz ve ferda ne der bu konu için?

gürselim,emanetimi isterim.
    resimleri istiyoruz arkadaşlar.

Motosikleti
    4x4
    Alıntı frdndl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok şey kaçırmışım o zman kankaaa
    uzun zamandır kimseyle görüşemiyorum okulundaaaaaa işindeeee sınavlarındaaaa...........
    50 ytl verirsen herkesi ayarlarım bol bol görürsün
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    eeee arkadaşlar yarın gezi falan yokmu

Motosikleti
    YBR 125
    sanırım yok zaten meterolojiden de bakıldığında yagmurlu gösteriyor adana ve çevresini. inşallah diğer haftaya haluk abi..

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Neyse bir uğraş bulalım bu hafta onuda kendimize.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı haluka28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi zahmet be gürselcim. eee pazara ne yapıyoruz gidiyoruz dimi. sözden dönmek yok dimi.
    halukcum ben bu hafta 07/15 çalıştım, bu vardiya beni en çok yoran vardiya, üstüne üstlük birde mesailer başladıki eh.yani olsaydıda ben pas geçerdim sanırım.
    maaaliiiii beniii diskooyaaa götürrrr,hemde artçın olarakkk
    iso kanuni race 200 lemi gidiyorsunuz
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaçıp gittin hemen Zaten orda olmayanlara da verdiler ulaştıralım die.Demirgürselde emanetler.Ama vereceğini hiç sanmıyorum.Motorun yağının değişmesi gerektiğinden bahsediyordu en son
    mali dur kurban olim herkesi üstüme salmışsın bir anda
    ADANA MT'YE DUYURUDUR
    abilerim ablalarım, bende sadece Hasan ve Erhan'ın 1'er litre yağı var.ve birde bana verdikleri.tabi mali şu konuda haklı yağ deyişim zamanımda gelmişti hani, her an içimdeki kötülük duyguları depreşebilirbütün kutuları motorumun yağ haznesine boca edebilirim her an.o yüzden biran önce bi toplanma bahanesi yaratalımda bende bu yüklerden kurtulim.niyetim iyice bozulmadan hani
    tamam gürsel abiye çökerim ben,ya bu arada dünya foto çektiniz nerde bu fotolarr
    abi bu fotolara nasıl bir başlık açalımki çözemedim
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

gürsel abi mali nin dedigi dogruysa ben yagımı isterim arkadaşşşşşş

birde stant mankenleri vardı birsürü foto cekildik onlarıda görelim nasıl cıkmışız fıstıkların yanında
    ne fıstığı abi büyük bi hüsran yaşıyorum ben
    yağa gelince...müracat üstteki duyuru yani avcuna bolca tuz döküp yalama mevzuusu
    Alıntı msoysarac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence akşam güzel bir organizasyon oldu.saolsun aplaslan abimiz(hulk) bizlere yağ verdi. ben ve buffer özden abimiz birde cem01 biraz geciktik.göremedik İso'yu erhan abiyi ve hasan abiyi. ama saolsun selamlarını aldık.bizden de selamlar. Yağlarımızı alıp.Mc Donalds'a gittik birşeyler yedikten sonra geri döndük ceyhana.. katılan arkadaşlara teşekkürler.. görüşmek üzere..
    bendende teşekkürler mehmet.sen aramazsan haberim olmayacaktı, bikaç gündür siteyede düzgünce giremedim.pc me format attım, tekrar toparlaması iki üç günümü aldıda
    isom ne payı, ne paydası ne söylüyorsun sen, ne edebi ruhlu bi adammışsın abi abi sen izinden gidilecek adammışsın vesselam , takdir ettim vallaa
    Alıntı buffer_özden adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mehmet'in de dediği gibi kusurumuza bakmayın biraz geciktik ama.. selamlarını aldık arkadaşlar. güzel bir buluşma oldu. alpaslan (hulk) abimize de sonsuz teşekkürler.yağımızı aldık.ve Tır dan ayrılıp,birşeyler yemek için MC Donalds a gittik.Gerci ben ve arkadaşım suat doymadık kücücük hamburgerlerle ama napalım.. katılan arkadaşlara teşekkürler.. Görüşmek dileğiyle...
    özden, suat...tekrar görüşmek üzere
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    isocum bu ne edebiyat,bu ne zerafet,bu ne kibarlık.inan 2 defa okudum yazını,(acaba bir kitaptan alıntımıdır nedir)bilmem cengiz ve ferda ne der bu konu için?

gürselim,emanetimi isterim.
    resimleri istiyoruz arkadaşlar.
    maliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiii
    Alıntı haluka28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eeee arkadaşlar yarın gezi falan yokmu
    yok abi yok, zaten her yer yağmur çamurmuş yarın, az önce tv de hava durumu dinledim.internet motorculuğuna devam
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    R1_8
    Gürsel abi bence başlık felan açıp tüm türkiyeye rezil olmanın bi manası yok,adana mt'ye yapıştır gitsinnHasan abinin maliye artçı olduğu fotoyu görmek için kıvranıyorum

Motosikleti
    4x4
    Gürsel abi bence başlık felan açıp tüm türkiyeye rezil olmanın bi manası yok,adana mt'ye yapıştır gitsinnHasan abinin maliye artçı olduğu fotoyu görmek için kıvranıyorum
    bende çok merak ediyorum doğrusu
    Nyse hadi ben Mersine kaçar..Pastane motorcuları sizi
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    R1_8
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende çok merak ediyorum doğrusu
    Nyse hadi ben Mersine kaçar..Pastane motorcuları sizi
    büyük gün salı maliiii,öttüreceğizz

Motosikleti
    ZEALSUN 125 GY

haydar38

adanadan bende varım artık gezilerde görüşmek üzere

Motosikleti
    YBR 125
    hoşgeldin haydar.. güzel vakit geçirebileceğin.bolca bilgi alışverişi yapabileceğin.Bizce Türkiyenin en iyi motosiklet sitesine üye oldun. Adana MT gezi yapacagı zaman mutlaka bu topicte konuşulur.. bilgin olur.. Bizi izlemeye devam et,tabi sende gel... (tv kanalı gibi oldu haa)

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    hoş geldin haydar kardeş.gezilerde seni de aramızda görmek isteriz.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı haydar38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adanadan bende varım artık gezilerde görüşmek üzere
    haydar kardeşim hoşgeldin ,en kısa zamanda görüşmek dileğimle.
    arkadaşlar resimler , fotoğraflar bölümüne geeliiyoor
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)

Bu Konudaki Etiketler