hasan abide çoğu..Bazısı da gürsel abide
hasan abide çoğu..Bazısı da gürsel abide
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
kankaa arkadaşlarla buluşup hasret giderme dışında fazla bişey kacırmadın gibi yaw duymadım kusura bakma...
gürsel abi mali nin dedigi dogruysa ben yagımı isterim arkadaşşşşşş
birde stant mankenleri vardı birsürü foto cekildik onlarıda görelim nasıl cıkmışız fıstıkların yanında
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
bence akşam güzel bir organizasyon oldu.saolsun aplaslan abimiz(hulk) bizlere yağ verdi. ben ve buffer özden abimiz birde cem01 biraz geciktik.göremedik İso'yu erhan abiyi ve hasan abiyi. ama saolsun selamlarını aldık.bizden de selamlar. Yağlarımızı alıp.Mc Donalds'a gittik birşeyler yedikten sonra geri döndük ceyhana.. katılan arkadaşlara teşekkürler.. görüşmek üzere..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Abicim misafirimin sıkıldığını düşündüm o yüzden erken kaçmak durumunda kaldımm,keşke görüşebilseydikk ama sağlık olsun nasıl olsa aynı ortak paydanın parçalarıyız gönlümüz bir ,her zaman heryerde görüşebiliriz
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Mehmet'in de dediği gibi kusurumuza bakmayın biraz geciktik ama.. selamlarını aldık arkadaşlar. güzel bir buluşma oldu. alpaslan (hulk) abimize de sonsuz teşekkürler.yağımızı aldık.ve Tır dan ayrılıp,birşeyler yemek için MC Donalds a gittik.Gerci ben ve arkadaşım suat doymadık kücücük hamburgerlerle ama napalım.. katılan arkadaşlara teşekkürler.. Görüşmek dileğiyle...
[B]Gönlünüzün istediği yere dogru TAM GAZ.. :cat: [/B]
eeee arkadaşlar yarın gezi falan yokmu
sanırım yok zaten meterolojiden de bakıldığında yagmurlu gösteriyor adana ve çevresini. inşallah diğer haftaya haluk abi..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Neyse bir uğraş bulalım bu hafta onuda kendimize.
halukcum ben bu hafta 07/15 çalıştım, bu vardiya beni en çok yoran vardiya, üstüne üstlük birde mesailer başladıki eh.yani olsaydıda ben pas geçerdim sanırım.
iso kanuni race 200 lemi gidiyorsunuz
mali dur kurban olim herkesi üstüme salmışsın bir anda
ADANA MT'YE DUYURUDUR
abilerim ablalarım, bende sadece Hasan ve Erhan'ın 1'er litre yağı var.ve birde bana verdikleri.tabi mali şu konuda haklı yağ deyişim zamanımda gelmişti hani, her an içimdeki kötülük duyguları depreşebilirbütün kutuları motorumun yağ haznesine boca edebilirim her an.o yüzden biran önce bi toplanma bahanesi yaratalımda bende bu yüklerden kurtulim.niyetim iyice bozulmadan hani
abi bu fotolara nasıl bir başlık açalımki çözemedim
ne fıstığı abi büyük bi hüsran yaşıyorum ben
yağa gelince...müracat üstteki duyuru yani avcuna bolca tuz döküp yalama mevzuusu
bendende teşekkürler mehmet.sen aramazsan haberim olmayacaktı, bikaç gündür siteyede düzgünce giremedim.pc me format attım, tekrar toparlaması iki üç günümü aldıda
isom ne payı, ne paydası ne söylüyorsun sen, ne edebi ruhlu bi adammışsın abi abi sen izinden gidilecek adammışsın vesselam , takdir ettim vallaa
özden, suat...tekrar görüşmek üzere
maliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiii
yok abi yok, zaten her yer yağmur çamurmuş yarın, az önce tv de hava durumu dinledim.internet motorculuğuna devam
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gürsel abi bence başlık felan açıp tüm türkiyeye rezil olmanın bi manası yok,adana mt'ye yapıştır gitsinnHasan abinin maliye artçı olduğu fotoyu görmek için kıvranıyorum
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
adanadan bende varım artık gezilerde görüşmek üzere
hoşgeldin haydar.. güzel vakit geçirebileceğin.bolca bilgi alışverişi yapabileceğin.Bizce Türkiyenin en iyi motosiklet sitesine üye oldun. Adana MT gezi yapacagı zaman mutlaka bu topicte konuşulur.. bilgin olur.. Bizi izlemeye devam et,tabi sende gel... (tv kanalı gibi oldu haa)
hoş geldin haydar kardeş.gezilerde seni de aramızda görmek isteriz.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)