Bora abi başın sağolsun...
Bora abi başın sağolsun...
BAŞIN SAĞOLSUN BORA ABİ
ALLAH RAHMET EYLESİN
Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun.
Allah Rahmet Eylesin Bora Başkanım...
Mekanı cennet olsun.
Allah sizlere sabır versin.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Bora bey,
Basiniz sagolsun! Mekani cennet olsun annenizin! Ailenize sabir ve metanet diliyorum.
This is my simple religion. There is no need for temples; no need for complicated philosophy. Our own brain, our own heart is our temple; the philosophy is kindness.- Tenzin Gyatso, 14th Dalai Lama
boracım başın sagolsun yolu ışık mekanı cennet olsun.size ve ailenize rabbim sabır versin.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Baskanim Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun. Geride kalanlara Allah sabir versin
bora abi basın sagolsun allah rahmet eylesin.
kara murat benim FUAT KOŞAK
Bora abi Başınız sağolsun,
Allah Rahmet eylesin
sizlere Rabbim Sabri cemil eylesin...
Bora Başkanım; Anneniz için Allah'tan rahmet, geride kalanlara bu acıya dayanacak güç ve sabırlar diliyorum...
Mekanı cennet olsun inşallah...
Bora abim başın sağolsun,allah rahmet eylesin
başkanım başın sagolsun Allah rahmet eylesin.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Günaydınlar olsun arkadaşlar,Cumanız Mübarek olsun.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
İstanbul'dan günaydın, kötü bir günün ardından, bu günün hayırlı olmasını dilerim. Cumanız mübarek olsun.
hayırlı cumalar güzel insanlar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın. Hayırlı Cumalar.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Günaydın vede hayırlı cumalar
Dünkü iş yoğunluğum ve müşteri ziyaretimin vede İstanbul Mercedesden gelen misafirlerimle ilgilenmem neticesinde siteye giremedim ancak arkadaşlar acı haberi almış bulunmaktaydım.
Bora, Allah rahmet eylesin geride ve sevdiklerine Allah sabır ve uzun ömür versin.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın ADANA MT.
TEŞEKKÜR
acımız sebebiyle,Adana içinden-dışından,buraya yazan,telefonla arayan,evime ziyarete gelen tüm dostlarıma,acımızı paylaştıkları için teşekkürlerimi borç bilirim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)