sevgili kardeşlerim şu an moralim ÇOK BOZUK halen kendimde değilim bazen kendime çok kızıyorum nedenmi diyeceksiniz işte düşünmeden HAREKET ederseniz olacağı buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunasıl yaptım,nasıl ettimde akşam bora denilen herifi onure edip başkan iln etttimmmm anlamış değilim kendime çok sinirleniyorum acaba bazı hainler iştiğim çaya birşeylermi ATTI bugün kan tahlili yaptırıp emin olacağım eğerrrrrrrrrr işgüzarlar varsa ve bunu tespit ettirirsen en kısa taraftan savcılığa suç duyuru yapacağım .yinede tahlilden sonra buna emin olacağım kanaatindeyim eğer şüpelerim doğru ise tahmin ettiğim düşmanlarımı açıklamakta bir sakınca görmemşüpelile arasında bana ters gelen lerden şüphe duyduğum zatları bilirsiniz.banat,koluman,murat hoca gerçi aramıza sonradan katılan ve katılmasından dolayı şüpe duyduğum FATİH abimizde olabilir kanaatindeyimen kısa zamanda kendimi yinede başkanlık için adaylığımı koyacağımı ve bunda rahatsız OLANLARI benim kazabımdan kaçamıyacaklarımı site tarafında açıklamak zorunda olduğumu hatırlatıp taraftarlarımı vermiş olduğum rahatsızlığımda dolayı özürlerimi sunma ihtiyacını duymanın gururu ve seyri içinde gözlerinizden öpmenin mutluluğu içinde olduğumu bildirir yazımdır desem sizi üzmem herhalde.saygılarımla NİNJA muzaffer.