Muzaffer abey, yeni bayiliğin hayırlı olsun, artık güzel bir açılış kokteyli yaparsın da bizim de gariban midelerimiz bayram eder,
Yarın toplantıda yokum detayları paylaşırsanız sevinirim.
Muzaffer abey, yeni bayiliğin hayırlı olsun, artık güzel bir açılış kokteyli yaparsın da bizim de gariban midelerimiz bayram eder,
Yarın toplantıda yokum detayları paylaşırsanız sevinirim.
evet arkadaşlar,bu haftaki toplantımız,misafirlerinizden dolayı,epey katılımlı olacağa benziyor.geçen çarşamba hava oldukça iyidi.ben derim ki bu hafta emreyi arayayım,dışarıya hazırlattırayım.hem kalabalığı kaldırır hem daha havadar olur,ne dersiniz?
bu arada sevgili çocukluk arkadaşım,ADANA'mızın yetiştirdiği ender MOTOSİKLETÇİ,MUZAFFER kardeşimizin KAWASAKİ bayiliği de hayırlı olsun.siz onun ''NO MONEY''dediğine bakmayın.yarın akşam toplantıda,hepimize bayiliği kutlamak için (ömründe ilk defa olarak)baklava ikram edeceğini söyledi.duyanlar duymayanlara haber versin,yarın beleş baklava var.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
emre havaya göre ayarlar.
evetttttttttttt tatlı dediysek bildiğiniz tatlı değil limonata bol şekerli neyapayım paraya kıydım sizlere benden beleşşşşşşşş içen bilir birde limonatanın isminide bol şekerli diye ADI.....ALDAGÖR LİMONATASI herkesi bekleyorummmmmm huhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızı kolda fazerı yolda severim.
Muzaffer abi,
Kawasaki bayiligin hayirli ugurlu olsun.Bol satislar ve kazanclar diliyorum.Bundan sonra yollarda(en azindan Adana'da) Kawasaki logolu daha cok urun gorecegiz sanirim...
oldumu şimdi,limonatayla olayın içine limon sıktın bak. hani baklava demiştin,adana'nın ender yetiştirdiği motosikletçi ve KOOOSKOCA kawasaki bayisine yakıştı mı?
Bu arada Turk Riders degerli uyeleriyle yarinki toplantida bulusup tanismak dilegiyle...
Ulen ne limonatası,
Limonata hamamdan çıkınca içilir.
Su koyuverme,
Adam gibi tatlını al gel.
Olmazsa SEÇ' ten halka tatlı yaptır.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Muzaffer abim bayiiligin hayırlı ve ugurlu olur inşallah…
Arkadaşlar hemende tedirginlik yaratmayın.. Muzaffer abinin bunun şerefine o güzel gecede içirecem diye dile getirdigi limonatayı orada hepimize ısmarliyacagı güzel yemeklerin üzerine içirmeyecegi ne maaalum ama…
Bence siz yanlış anlıyorsunuz
Mazaffer abi hayırlı olsun, aklıma takıldı Ninja Muazaffermi diyecez yoksa Fazerr olarakmı kalacak?????
evet arkadaşlar,yeni ismiyle karşınızda NİNJA MUZAFFER
Bu bayinin nasır tutmuş kuyruğu eğri duruyor bakim nasıl düzelecek aklıma bir şey geldi, bence bol bol aşantiyon yaptır (balaklava-anahtarlık-güneş gözlüğü-eldiven v.s.) herkese dağıt hem kuyruk düzelmiş olur hemde reklam yapmış olursun nasıl ama bir taşla 30-40 kuş vurmuş olursun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Birader,
Bu bayiliği doğrultmanın en temiz yolu;
Karboğazında güzel bir sucuk yada sac kavurma partisi olur.
Hatta bir oğlak keser çevirme bile yapabiliriz.
yapmayın arkadaşlar,yüklenmeyin benim eski arkadaşıma,1 tepsi SEÇ BAKLAVA neyinize yetmiyor.
Benim bir fikrim daha var, KILÇADIRI nda kahvaltıyla kuyruk doğrultma O zaman hem adaşım gönlü hemde bizim gönlümüz olur, üstelik hep gitmek istedği istikamet. Zaten KILÇADIR ıda yabancı değil istediğin kadar kişiyle gir hep aynı miktarda kahvaltı geliyor, ister doy ister aç kal
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
evet olabilir,zaten kılçadırında hissesi de var,ucuza gelir.
Sucuk, kuzu çevirme, tatlı falan derken Muzo siteyede girmekten vazgeçti.
Çokmu korkuttuk ne
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)