İstanbul'dan önemli bir misafirim (kaynanam) geldi,
Kamp işi bu hafta zor ama sizlerle Hatay'a yol yapmaktan zevk duyarım.
İstanbul'dan önemli bir misafirim (kaynanam) geldi,
Kamp işi bu hafta zor ama sizlerle Hatay'a yol yapmaktan zevk duyarım.
Bencede daha güzel olmuş,
eline sağlık
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
İyi geceler,
Maalesef bu Çarşamba'da şehir dışında olacağımdan geleneksel Adana MT toplaşmasına iştirak edemeyeceğim.
Pazar günü için belirleyeceğiniz herhangi bir rota şimdiden kabulümdür.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
günaydın millet.hayırlı işler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar,Hayırlı işler.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
günaydın arkadaslar
cuma günü istanbulda olacam cumartesi pazar kıbrısdayım.hafda sonu sizlerle olamaycagım size iyi eglenceler.
çarsamba toplantısına bu hafda gelmeye çalışacagım.
kara murat benim FUAT KOŞAK
Merhaba dostlar,
Hava bozdu mu ne?
günaydın arkadaşlar hayırlı işler diliyorum herkese
Günaydın millet
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, olum vulcan666 senin kuyruk acınmı var
Yusuf abi Perşemebe gününe kadar yağış gösteriyor ama sonra Bora başkanımın dediği gibi AMPUL
Fuat, Bahadırı geçtin ha
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sevgili dostlarım,kardaşlarım,ağalarım,yoldaşlarım,ciğerle rim,abilerim,bacılarım,analarım,babalarım,güzel insanlar,çirkin vede güzel insanlar.DUYDUK duymadık demeyin peynir ekmek yemeyin sadece ve sadece benden GÖZLERİNİZİ ALIKOYMAYIN bu haftaki ÇARŞAMBA toplantımızın bol katılımı olması umuduyla sizleri bilgilendirmek istiyorum.bu hafta bizlerle tanışmak için adanamızın yeni oluşmakta olan TÜRK RIDERS,ın değerli üyeleride geleceklerdir.bu toplantıda ayrıca kulübün başkanı ömer bey bizlerle bazı şeyleri paylaşacaktır.bilginize.
bu arada KAVASAKİNİN ADANA BAYİSİ OLDUK HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.deris no my maney...kalmadı ay nid dııı maney loooooo plese giv yor maney ihtiyacım varrrrrrrrrrrr help me loooooooooo
kızı kolda fazerı yolda severim.
Artık sen en güzel şekilde ağırlarsın bizde alkış tutarız Şaka bi tarafa tabiki bekleriz. Bakim başımıza ne çoraplar örecek
Aldığın bayiliğini bari düzgün yaz KAWASAKİ olacak Bu arada hayırlı uğurlu olsun, ben YAMAHA bayiliğini alırsın demiştim ama yanılmışım artık nick naminide değiştir fazerr yakışmıyor
Paraya gelince, birileri otobanda cüzdanını düşürmüş, bulursan bizede haber ver beraber harcayalım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Muzaffer,
Senin adına sevindim, Allah gönlüne göre versin. Artık bayiliğinde oldu, bırak artık şu fukara edebiyatını, koskoca bayiye yakışmıyor.
Gelecek gurup kalabalık ise mekana önceden haber ver yerleşim planını ayarlasınlar bari.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)