Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah...
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah...
Yusuf abi ben fotografları yine göremedim. ya benim bilgisayarda bişey var, ya benim gözüm bozuk yada gözüm sandığım şey gözüm değil....
Yusuf Ziya Abi,
Gittiğim illerde hava ampül gibiydi, Adana'ya yaklaştıkça bir yağmur bir fırtına derken, inan çok canım sıkıldı, neyse hafta sonu teker dönecek gibi görünüyor.
Muzaffer abi ,
Hayırlı uğurlu olsun, kardeşime mi aldın kendine mi aldın merak içindeyim, bende böyle birşey edinmek istiyorum.
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle,
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
iyi akşamlar adana mt
muzaffer abi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
iyi bir seçim
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
araziye çıkarmak lazım o motoru biran önce toza toprağa alışıktır o asfalt gelmez ona
Adana mt den gar tarafında emre aydın konserinde olan yok mu? Tek gecelik misafirliğimde güzel denk geldi
muzaffer allah kaza bela vermesin tekeri saglam bassın yakışır yegenime.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
günaydın dostlarım,hepinize iyi bir hafta sonu olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Arkadaşlar
Sağol Emre
Sağol Oğuz, oğluma aldım, burda olmadığı zamanlar arada bir akü bitmesin diye bende binerim
Sağol Yusuf
teşekkür ederim Güzel benzetmeydi
Sağol hocam, beğenmezsem sana veririm
Ben asfalt da benirem, artık toprağada oğlum alıştırır
Sen benim oğlum olsaydın zaten motor almazdım, sen anladın onu
Sağol Fatih abi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın ADANA
[COLOR="#0000FF"][B][I][U]4 TekerLek [COLOR="#000000"]bedenini[/COLOR] , 2 tekerLek [COLOR="#FF0000"]ruhunu[/COLOR] hareketLendirir...[/U][/I][/B][/COLOR]:bounce::bounce::bounce:
merhaba arkadaşlar.
muzaffer abi hayırlı uğurlu olsun. rengide kendide çok güzel bir motor.
güle güle kullansın mert kardeşimiz, allah kaza bela vermesin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Merhaba arkadaşlar,herkese iyi hafta sonları olsun...
Muzaffer hayırlı uğurlu olsun,umarım kazasız belasız biner kardeşimiz...İşyerinden bir arkadaş almıştı aynı marka...Genel anlamda memnundu,iyi bir başlangıç motoru olduğunu söylüyorlar...
iyi akşamlar bora abi.pazar günü için bir tur varmı?varsa bende sizlere katılmak isterim.şimdiden teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)