duyduk duymadık demeyin 2008 modeller gelmiştir hatta 3 tane 1000RR satılmıştır bilenk
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
yok mu toplanti falan
olsada gelsek...
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
heehehe...ok...
hemde kawasaki shop imiş bana da peg lazım dı bi bakem gelim de
ne peg'i lazım bakimmm
[B]ama hâââLâââ[/B]
er 6n sol ön lazım...
peki sol mu sağ mı neye göre deniyo bilmiyorum...
üstüne oturunca sol ayak vites tarafı demek istiyorum yane
yolcu değil sürücü
tamam, hallederiz de, ne için lazım, naaptın
[B]ama hâââLâââ[/B]
kusura bakmayin gelemedik kawasaki shop a
acil ankaraya dönmek zorunda kaldım da...
artık bidahi ki sefere ama bu sefer motorla gelcem
Herkese İstanbuldan selamlar.Burda olmama ragmen Newruz nedeni ile geçen hafta sonu askeri izinler iptal oldu ve ben Motosiklet fuarına gidemedim bunun üzüntüsü içindeyim :( Aranızda fuara gitmiş olanlar varsa resimleri koyarsa sevinirim.Hepinizi çok özledim son 46 günüm yakında oradayım inşallah
Bora abi yeni motorun harika;kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah. Herkese selamlar Görüşmek dilegi ile...
Born To Be wild,Live to Ride...
birkan selam, kendine iyi bak, özledik seni
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Arkadaşlar hafta sonundaki gezi yatabilir. Hava durumunda sağanak yağışlı gösteriyor.
daha Pazartesi'den gelecek haftasonunun hava durumuna guvenmeyin, hic belli olmaz. gecen haftadan beri "yagmur, yagmur" yaziyorlardi, ancak dun ve bugun gercek bir yagis oldu. tarimla ugrastigim icin isim icabi hergun 3 gun sonrasinin hava sartlarini gormek zorunda oldugumuzdan biliyorum. o yuzden simdiden karamsar olmayin.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)