Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Kiymetli arkadaslarim herkese iyi aksamlar. Beklenen Hatay gezisi icin girisimlere basladim. Kagit kebap yada testi kebap tercihini yaparak ne zaman gidilecegine karar verince her sey hazir. Arkadasim bizi karsilayacak ve
---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
Bize klavuzluk yapacak. Yarin toplantida ayrintilari konusuruz.
iyi akşamlar herkese bu arada toplantı demişken toplantı saatinde bir değişiklik varmı ?
Toplanti saatinde degisiklik yok 20.00 gibi orada oluruz.
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
Günaydın arkadaşlar,Hayırlı işler.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
günaydın dostlar.akşama görüşürüz.
recep albayım ben KAĞIT KEBABI veya TEPSİ KEBABI diyorum.ama bu hafta değil,daha sonra ki pazara.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Dostlarım
Albayım benim için fark etmez, önemli olan beraberliğimiz ve tabikii virajlı yollar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın arkadaşlar
İstanbulda olduğum için aksam toplantısına katilamayacagim
kara murat benim FUAT KOŞAK
Günaydın Herkese akşama görüşürüz...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
cok mgüzel bir gezi olmuş yaaa resimleri gördükçe içimm eridi hepinizi tebrik ediyorum..
DRAGOS,bu yazdıklarını gezi raporuna da yaz,yaz ki ön sayfada kalsın ve herkes görebilsin.
herkese iyi akşamlar motor sevdalıları...
Bu akşam toplantıya katılamayacağım... Motosiklet sevdası da dahil olmak üzere, tüm sevdaların üstünde tuttuğum GALATASARAY'ımın şampiyonlar ligi çeyrek final ilk maçını izleyeceğim... Allah yardımcımız olsun...
herkese iyi sohbetler... çok eğlenmeyin ama.. öyle sönük bir toplantı olsun.. kıskanırım
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
başkanım iyi akşamlar
toplantıda bol bol gezi rotası konuşulacağa benziyor
bazı arkadaşlar her hafta gezi yapmak istiyor
toplantıda görüşmek üzere
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)