abi suçlu bizde olsak yinede biraz sitem edelim dedik, ama ben nereye olduğunu sordum bora abim geri dönmedi, söylese eyneri kaçırmazdık.bu arada tek takılmışsın sanırım halukcum, resimleri yenge görmese bari
abi suçlu bizde olsak yinede biraz sitem edelim dedik, ama ben nereye olduğunu sordum bora abim geri dönmedi, söylese eyneri kaçırmazdık.bu arada tek takılmışsın sanırım halukcum, resimleri yenge görmese bari
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
valla çaığırdım gelmedi. zorla değil ya. Nöbetten çıkmıştı yorgundu. o yüzden....
adanaaaaaaaaaa ne çabuk uyudunuz.uykucular sizi
Valla, benim sucum yok ama sitem yapmaya hakkim var saniyorum. Cunku gecen hafta bir-iki arkadasin yanina ugramisligim vardi, uzunca bir ara verdigim icin herkesi ozledigimi, ve onumuzdeki (yani simdi gectigimiz oldu) Pazar motorun da yeni bakimdan cikacagini soyleyip gezi olursa katilmak istedigimi belirtmistim. Grup haberlerine baktim, ve hatta telefon da bekledim, ancak nereye gidilecegi degil, gezi olup olmayacagi bile belli degildi. Ben de bir onceki hafta gezi oldugunu bildigimden bu haftanin pas gecilecegini dusundum. Bu aralar zaten kirk gune bir ("kirk yilda bir" diyecegim ama boyle daha gercekci olacak) evden disari cikabiliyorum, artik Nisan'da goremezsiniz beni muhtemelen, 19 Mayis'ta gecit yapariz umarim.
ne zannettin herkesin başı senin gibi boşmu
Murat abi öncelikle dün için tekrar tekrar özür dilerim,seni çağırmamaları ne kadar kaba bi hareket( kabalıktan bahsedene bak diyosun biliyorum ) yerinde olacamm ,bo bi zamanım hepsinin arka tekerine küçük bi delik açarım,yiğenimi öp benim yerime yengeye selamlar
anemon kardeşim önce ortamlara takıl sonra yorum yap,icraat yok ortam kurma yok, dile bakarsan bi karış, hı ne ayak
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldığım için ve dahi adanada topu topu 2 aydır bulunduğum için çoğu arkadaşı tanımıyorum. ama pm den bana telefonlarınızı bildirirseniz. hepinize cumartesi akşam mesaj atarım. çünkü ben gezileri kaçırmıyorum. zaten geelde buluşulan yere (kawasaki shop) noktasına da ev çok yakın. elimden geleni yaparım.
Not nicklerinizle birlikte isileriniz olsun lütfen.
Yarı zamanlı beni da alın aranıza kışın adana yazın Ankaradayım
aramız yok ki alalım
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Sen beni tanımıyormusun,yavv bırak allah aşkına şaka yapma,ben 8 köy,20000 camış,7 yayla ,4 tanede eşşek sahibi abdo ağanın oğlu iso ağayımm,yanlış olmasın
haber vermeden fuara gidersen aramız olmaz tabiiama bende gittim yaa,oh yaaa canıma deysiiinnnnn
yapıyo abi zaten yapıyoo
[B]ama hâââLâââ[/B]
iso, senle konuşacaklarım var
çok mühim walla, bi ara yanıma uğra
[B]ama hâââLâââ[/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)