saat 20.00 de.
saat 20.00 de.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bu akşam toplantıya katılamayacağım, heee kaç kere katıldın ki zaten derseniz,
1 yazı ile bir ,
gezi derseniz hepsi uyar,
Adıyaman'dan selamlar,
Abi, Adıyaman'dan çıktım selamını Malatya ya iletiyorum
Merhaba arkadaşlar..
Apachi xz250r diye bir model var, dışardan bakınca honda çakması bir motor gibi duruyor ama çin malı değil sanırım 28hp lik bir güçten söz ediyorlar (orta siklet enduro gezilerinde eşlik eder en azından)
Bu bahsi geçen motorun şimdi plaka çıkan modelini getiriyorlarmış ama süpermoto-cross arası birşey olmuş pek hoşuma gitmedi. Satıcısına mail atarak tekerlerinin,amartisörlerinin ve jantların değiştirilerek plaka çıkarılabilir bir cross haline getirebilmelerinin mümkün olup olmadığını sordum, cevap beklemekteyim. Kullanan deneyen bilen birileri varmıdır bu motoru?
herkese merhabalar... çok sayın abilerim ablalarım... öncelikle iş yoğunluğumdan dolayı uzun süredir yazamadığım malumunuzdur. bu arada coşturmuşsunuz ortalığı. Murat abim kulağımı da çınlatmış sağolsun.. şimdi gelelim programa.. nereye gidiyoruz, kurtlandık iyice be yaa... şöyle bol virajlı, bol mangallı bir gezi çok hoş olurdu hani...
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara başarılar diliyorum... :c))
Bu akşamki toplantıda bayaa kalabalık olacaz anlaşılan. motosiklet konusunda kulağına su kaçırdığım çok sevgili bir arkadaşım da gelecek bu akşam inşallah. hiç aklında yokken aklına soktum adamın... gel dedim toplantılara sohbet muhabbet olur fikir alırsın sonra karar verirsin...
akşam görüşmek üzere motor sevdalıları... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
[QUOTE=fazerr;2969293]AMPÜL GİBİ havanın ampül gibi elemanlarına günaydınların en güzeli olsun
bu haftaki gezi proğramı tarafımdan organize edildiği ve rotanın 1,5 SENEDİR GİDEMEDİĞİMİZ kıl çadırı olacağı kanağatine varmış bulunmaktayım.
değerli arkadaşlarımın bu gezide bana eşlik edeceği hususunda en ufak tereddütüm yok fakat yinede hatırlatim en iyi karar benimle gelmektir diğer vadedilen yerlerde hava yağışlı ,espirisiz,yağmurlu ve soğuk ortamdan sizleri uzak tutmayı bir vazife görüyorummm[/QUOTE
sevgili fazerr muzaffer abimiz, bizim köyün keçilerini gırpmışlar, bayada cuval cuva kıl çıkmış bu kılları getirip şöyle senin şanına yakışır bir kıl çadırı yapmayı ve sana hediye etmeyi düşünüyorum. en azından her gezide bizleri taciz edip narlı kuyu kıl çadırına gezi yapalım teklifin sona ermiş olur.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Herkese selamlar,
Herhâlde toplantı bol muhabbetli, ortalarda kimsecikler yok,
Muzaffer Abi, ne yapayım hafta sonunu boşa çıkartmak için koşturuyorum.
Erzurum'dan iyi geceler
Günaydın arkadaşlar,Herkese hayırlı işler olsun inşallah.
Akşamki toplantı çok güzeldi ve bol katılımlı idi,bir o kadar da neşeli idi.Kimin sayesinde acaba çok merak ettim.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
günaydın millet.
mustafaaaa,gene başlama.
Herkese günaydın hayırlı sabahlar
dün akşamın resimleri(20.03.2013) son iki pozu gece modunda cektim daha net çıkmış flaşlı olanlar daha karanlık neyse bidahaki sefere nasıl çekileceğini öğrenmiş oldum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ne demek abi grupta bi görevim olması benimde hoşuma gider, fotoğraf çekmeyi severim azda olsa ilgim vardır o zaman ben foto editör aday adayıyım
Tum arkadaslara Gunaydin...
Bol katilimli,bol muhabbetli ve neseli bir toplantiydi.Bazi arkadaslarimizin yeni motorlarini inceleme sansimiz oldu,gozumuz gonlumuz acildiKazasiz,belasiz surusler diliyorum...
Herkese günaydınlar
Oğuz abi maşallah gezmediğin yer kalmadı herhalde malatyadan erzuruma kadar uzanmışsın birgünde hayırlı yolculuklar
Günaydın arkadaşlar...
Güzel bir toplantı gecesiydi ( bunun altında bir sebep aramıyorum )
Son fotoğrafa bakınca dışarısıda gündüz gibimi çıkmış nedir... Hani bilen bilmeyende derki bunlar öğlenden beri hiç oynamıyomu yerinden der
günaydın arkadaşlar.
gerçekten güzel bir toplantı olmus.böyle kardesliğin arkadaşlığın sağlandığı toplantılar düzenlemek çok güzel kutlarım hepinizi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Ya bende diyorum toplantı gündüzden baslamıs aksama kadar devam etmis ne iş niye aydınlık ? burda bilen bilmeyen ben oluyorum galiba )
Merhaba millet,
Ay sonu yoğunluktan kuş pişiriyor yine.
Akşam oldukça keyifli idi. Aman nazar değmesin.
---------- Post added at 10:58 ---------- Previous post was at 10:54 ----------
Oğuz,
Sen ne iş yapıyorsun birader,
Bize falan filan firma dedin. Ama bence bizi kandırdın.
Hiç bir ilde konaklamadan habire yol gidiyorsun.
Bence sen otobüs şoförlüğü yapıyorsun.
Hayırlı yolculuklar,
Sağ salim dönmen dileği ile
---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:58 ----------
Mesut,
Talip olduğun görev zor bir iş ona göre.
Adana' dan gitmeden önce oğlum yürütüyordu bu görevi, iyi bilirim.
---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 11:00 ----------
Arkadaşım,
İlgi alanım dışında bir makina, hiç bir bilgi ve fikrim yok. Üzgünüm.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)