o zaman liste oluşturmaya başlayalım başkanım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
başkan eline saglık resimler harika uzun zamandır künefe ve kagıt kebabına hasretim ev işi biterse % 99 ben varım henüz erken ama şimdiden söyleyim yeni gelen arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum.
herkim olursan ol gel bu topluluk senide sever.
Maşallah,
Güzel havayı görünce çoştunuz bakıyorum.
Başkanım,
Buse'ye ve sınava girecek tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum.
Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Cumartesi günü Gökmen'in dediği gibi Çatalan tarafı ufak bir gezi yapabiliriz. Hem sabah değil öğlen gideriz müsait olan arkadaşlarla...
Böylece sabahtan zincir ve sis farı işlemlerini bitirebilirsin...
Evet abi öyle oldu biraz... Sağlık olsun bir sonraki haftaya (31.03.2013) çok güzel güzergah alternatifleri var.
Ohhhhhhh... Oh.
Kağıt Kebapları künefeler sucuklar tavuklar daha neler neler...
Adana Grubu olduğumuz nasıda belli...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Merhaba dostlar.
Oncelikle sinava girecek kardeslerime basarilar dilerim.
yeni katilan arkadaslarim hos geldiniz.
Kurtlanmak deyince... son iki geziye katilamamis olmaktan dolayi kurtlar tavan yapmis durumda bende...
danyalin yeri de hatay da uyar. Ayrica bu hafta sonu da bos gorunuyor olasi etkinliklere bir aksilik cikmaz ise istirak edebilirim. Murat hocam c.tesi mersin bakim isi de olabilir
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
sağolun recep albayım,teşekkürler.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
herkese selam.
ah ah aranızda olup geziye gitmeyi bende öyle çok isterdimki.kısmetse bakalım inşallah bende bir gezi planınıza katılmayı düşünüyorum.daha zaman var ama tekeriniz düz basar inşallah
Bu kurtlar iki haftaya kadar nasıl çoğalır bir bilseniz Onun için ben en iyisimi bu Cumartesi motorumla işe gidim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ben öyle yapıyorum ama ancak bu kadar azalıyor.
herkese iyi akşamlar bora başkanım bende gezilerinize katılmak istiyorum ama bizim motor yamaha ybr125 taş çatlasın 100-110 km hız yapıyor size nasıl yetişeceğim gezi resimlerine baktığımda 600 cc den aşağı motosiklet yok
merak etme yetişirsin.benim motor 250 cc.daha önceleri 600 cc.iken bile 110-120 yi geçmezdim.
Başkanım; Önce Çarşamba toplantılarına istinasız katılıp, 3 sene kadar hafta sonu gezilerine full katılıyomuş gibi yapıp, gruba katılış seramonisini (sınav şeklinde) başarıyla geçmesi gerekmiyor mu?
Tüzüğümüzde böyle bir durum yoksa eğer?
Bahadır niye CEEEEE yapıp duruyoooooo...
Bora abi gezileri nasil duzenliyorsunuz? biraz daha acik sormak gerekirse sadece pazar gunlerimi cikiyorsunuz gunubirlikmi gidip geliniyor yaninizda erzak falan gotuyormusunuz mangal gibi. resimlerde gormustum mangal partisi vardi resmen zor olmuyormu motorla erzak tasimak saat kac gibi cikiyorsunuz. Guzergahi sport motorlar kaltiliyormu cunku asfalt yol disinda ayakta durmak nerdeyse zor ve en son olarak bu pazar kismetse nereye gidiyoruz
evet sadece pazar günleri çıkıyoruz.bazen,geçen haftaki gibi sucuk alır gideriz.kardeş,birkaç sayfa öncesinden okursan,(geçen haftanın gezisinin)sorduğun soruların cevabını görebilirsin.bu pazar günü gezi olmayacak.gezilerimizde,korumalarının ve en önemlisi a2 ehliyetinin olması gerekiyor.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)