bora bey kazasız belasız yollar dilerim. tekerine taş değmesin. çok güzel görünüyor. ama bence motor haklı plaka eğri duruyor. hatta birçok yeri yamuk duruyor. düzeltmek lazım. samimiyetimizi mazur gör ama işin kuralı bu biliyosun.
bora bey kazasız belasız yollar dilerim. tekerine taş değmesin. çok güzel görünüyor. ama bence motor haklı plaka eğri duruyor. hatta birçok yeri yamuk duruyor. düzeltmek lazım. samimiyetimizi mazur gör ama işin kuralı bu biliyosun.
değerli yol arkadaşlarım,sevgili dostlarım.hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.daha daha iyileri umarım sizlere olur.benim gönlümdeki aslan buydu,umarım sizlerin gönlündeki aslanları da allah nasip eder.bu arada ybr.satıldı.hepinize sevgilerimle.
Bora Abi, yeni motorun tekrar hayırlı olsun.
Abicim şu Namrun gezisi fotoğraflarını nasıl alabilirim? Çok güzel birkaç kare var. Sitede konu açmışsın ama fotolar çok küçük çıkmış. Boyutlar küçükse bana mail atar mısın?
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
sağ ol kardeş,teşekkürler.muratcım,ben onları buraya yükledikten sonra sildim kardeş.ancak buradan kopyalayıp büyütebilirsin herhalde.
eeee hafta sonu geldi hadi bakalım artık hafta sonu planları yapma vakti geldi. kimler var ve nereye gideelim. ne düşünüyorsunuz.
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Merhaba arkadaşlar motoruma yan çanta yaptım tamaıyle kendi el emeğimdir. eleştirilerinizi alabilirmiyim.
@haluka28
hadiya orjinal olmuş valla uzun geziye çıkarken sende emanet alırım bunları malum marmok felan var önümüzde
maliyet nedir cbf 150 içinde tasarım yapabilirmisin haluk, bir çalışma yapalım beraber ne dersin selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
memnuniyetle ahmetcim. yaparız bir güzellik sana
Ahmet abi senin yan çantalara özel metal koruma yapmak lazım.Virajlarda yere sürtmeden zarar görmesin
bu çantaların da arka ve alt kısmında 1.5 mm lik demir saç var
beylerrrr,yokmu bu hafta hareket bereket.
arkadaşlar resimleri koysanıza artık.
ben makinayı kayınbiraderde unutmuştum akşam üzeri gidip aldım. şimdi yüklüyorum.
abi sen neyi bekliyorsun, ilk fırsat bulan başlık açsın herkes kendindeki resimleri eklesin.
ahmetim motorlamı gideceksin vallahi helal olsun ben böyle motorcuyu öperim işte
haluk hocaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sanırım resimler sende, hadi ekle artık bak kızacam haa
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
geziler bölümünde yerleştirdim resimleri.
bi önceki msj yazarken yoktu haluk.teşekkürler, bizsiz gezmişsiniz helal olsun diyorum ancak
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gürselcim bora bey sana haber vermiş. yapma bize şimdi numara. bende zaten senin teefonunda yoktu.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)