günaydınlar Adana -MT... Hava ampül... ve ben görmemek için perdeyi kapattım... :c))
günaydınlar Adana -MT... Hava ampül... ve ben görmemek için perdeyi kapattım... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
merhaba arkadaşlar,
hava gerçekten çok güzel,
dilerim hafta sonuda böyle olur.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Canın saolsun Yüzbaşım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
Günaydın arkadaşlar
Hava Acu ya göre Pazar günü
Pazar
Mar 17 2013
Çoğunlukla erken saatlerde sağanaklar
En Yüksek 16°C
En Düşük 6°C
şeklinde olcakmış...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Herkese günaydın.Ben tatlının üzerine felan toplantılara gelirdim şansıma ama bu sefer olmamış aslında aklımdan da geçmedi değil bir gidiversem mi diye de hayırlısı olsun
Merhaba arkadaşlar,
Ceyhanda götüren götürene afiyet olsun, ne yapalım bizde burda baklava götürdük. Mutalibin kesesine bereket
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Yok kardeşim ya genel anlamda şu vardır denilemez ama işte insanın dönem dönem genel olarak bazı olumsuzluklarla karşı karşıya kaldığı zamanları olabiliyor biliyorsun… Onlardan biridir diyelim.. sende iyi ol yeter bize o
Bende tanıştıgımıza memnun oldum troe murat hocam
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Muttalipçim tatlı için kesene bereket diyoruz…
Ama tatlıyı mangalın üstüne yeseydik sanki dahamı iyi olurdu ne
[/COLOR][QUOTE=beter-böcek;2962588]Yok kardeşim ya genel anlamda şu vardır denilemez ama işte insanın dönem dönem genel olarak bazı olumsuzluklarla karşı karşıya kaldığı zamanları olabiliyor biliyorsun… Onlardan biridir diyelim.. sende iyi ol yeter bize o
eyvallah kardeşim teşekkür ederim bende iyiyim.sanada geçmiş olsun o zaman diyeyim.hani ne demisler allah hiçbirimizi olumsuz durum ve olumsuz kişilerle karşılaştırmasın amin..
Muttalip,
Hayırdır bu neyin tatlısı.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Herkese iyi geceler, tatlıyı ve muhabbeti kaçırdığıma üzüldüm, hafta sonu için belli bir program yapılmadı sanırım, gerçi varsa bile katılmam mucize olur ya
Batman'dan selamlar...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Pazar günü için gezi programı... Sabah 7'de mola tesisinde buluşuyoruz. Ordan Kayseri'ye doğru yola çıkıyoruz. Saat 11 gibi erciyes dağında sucuk ekmek. saat 2'ye kadar serbest zaman. İsteyen snowboard isteyen kayak yapabilir. Saat 2'de buluşup şehir merkezine iniyoruz. Biraz dinlenmeden sonra saat 3,30 gibi kadir has stadına giriş yapıp GalataSaray'ımızın maçını bekliyoruz. 6,30'da maç biter, 7'de teker döner. akşam 10'da adana'ya dönüyoruz...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Günaydın arkadaşlar,Hayırlı Cumalar olsun inşallah.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
eveeeet,ampul gibi bir güne günaydın dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese Hayırlı Cumalar...Adana MT ekibi ve diğer motoseverler...
Mübarek Cuma günü yapılacak ibadetlere, diğer günlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir.
Buna karşılık ise ,Cuma günü yapılan günahlar da iki kat yazılmaktadır.
Cuma gününü en hayırlısı ile geçirmek dileğiyle cumanız mübarek olsun...
Günaydın gençler
Herkese hayırlı cumalar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Merhaba dostlar,
hayırlı Cumalar,
Muttalip' im,
Çok ince düşünmüşsün. Afiyet şeker olsun. Yemiş kadar oldum. Sağolasın.
---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 10:41 ----------
Oğuz,
Kolay gelsin.
Adana Mt de seyyah gibi gezen bir ben vardım, şimdi iki olduk.
Haydi hayırlısı.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)