Bunun için alıntı yapmana gerek yoktu.
Bilemiyorum.Adana'da olsaydın yardımcı olabilirdim ama İzmir'i bilemeyecem.Tek bildigim ustan iyi olduktan sonra servisin pek de gerekli olmadıgıdır.
arkadaslar adanada motosıklet sürüş eğitimi alabilecegım yer varmı bilgisi olan arkaslarım bilgilerini paylasırse sevınırm teşeküler
waaay beee geziyi kacırmışız nan kankiii hep senin yüsünden haaaaa
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
cok güzel bir gezi oldu... en cok güldüğüm olay da. Turist amcaydı. turist amcamıza en güzel tarifi AhmetNR yaptı dogrusu..
Turist ''Buradan Nasıl Yola çıkarım'' dedi.
AhmetNR El hareketleriyle ''BURDAN AŞAĞI GİT,SAĞA DÖN ÇIKARSIN dedi adama..
Adam da OK OK deyip gitti..
Ardından AhmetNR '' bakın adam Türkçe biliyormuş, Hemen anladı...'' Dedi.. gülmekten koptuk doğrusu..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Hafta Sonu Için Varmı Bir Plan. Geçen Haftakinin Tadı Damağımda Kaldı Valla. Ee Havalarda Gayet Iyi. Boş Durmak Olmaz, Ayıp Olur.
benim bu hafta biraz işlerim var abilerim.şehir dışına çıkacağım. diğer gezilerde birlikte oluruz inşallah..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
canın sağ olsun ahmetim.burada mı istersin,yoksa datçada marmokta mı ?yalnız şu resim işini öğret bana.
abicim allah kaza bela vermesin.. güle güle kullan.. MAAŞALLAHHH... diyelim bide..
bora abi hayırlı olsun güle güle kullan resimde çok güzel görünüyor.YBR duruyormu?
Cumartesi fuarda olacağız inşallah.gelen varsa görüşelim.
selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
waayyy gıcır gıcır abi allah kaza bela vermesin güle gğle kullan
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
borancım makiineyi ne zaman aldın haberimiz yok,güle güle kullanmak nasip etsin kazasız keyifli sürüşler,bol geziler nasip etsin,ama plaka sanki eğri duruyor anladın sen onu
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)