DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
tamam tamam... hadi iyisiniz, bıçak işi Murat abi'den, ateş yakmak için çakmak da Bora başkanımdan...
başka bir sorununuz varsa hemen çözmeye hazırım..
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Merhaba arkadaşlar,
Çok şükür döndüm evdeyim. Ama yarın öğleden sonra yayalaya gideceğim ağaçların budanması lazım.
Pazar günü öğle sonuda İstanbul' dan misafirim. Velhasıl gitti bizim hafta sonu. Kısmet birdaha sefere katılırım sizlere.
Pazartesi görüşmek üzere.
---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:11 ----------
Kara Murat
O da kim dersen Fatih' in fedaisi.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın adana mt.
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler,Cumanız mübarek olsun inşallah.
Eğer sucuk işini Gürsel kardeşim halledecekse benim ne yicemi de halletsin. Artık yaşlandım benimki yumuşak olsun
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
ARKADAŞLAR
şimdi gürsel yanımdaydı.sucuk işini organize ettik.3 kişiye 1 kilo hesabıyla sucuk alınacak.daha önce de yapıldığı gibi,ortadan 2 ye bölünüp streçlenecek,pişmeye hazır hale gelecek.kadirliden ahmet abiyle de tekrar görüştüm,orada göl kenarı piknik yapılacak çok yer olduğunu söyledi.sanırım oradan da katılım olacak.burdan sadece sucuğumuzu alıp gideceğiz,kadirliden,ekmek,domates,kömür gibi malz.leri alırız.bildiğiniz gibi daha önce karataş gezisinde bir lokantaya sucukları pişirtmek üzere oturmuştuk,sucuklar indra gandi olduğu gibi bide çok fazla hesap ödemiştik.bunun olmaması için piknik en hesaplısı olacak.
Günaydın millet....Başkanım piknikten sonra bir etkinlik olacakmı gezilecek görülecek yerler varmı ?
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
onu kadirli ekibiyle isrişare ederiz.muhakkak vardır.yalnız seninkilerden başka da IZGARA alınması lazım,o kadar insanın beklememesi için.
Bendeki bu kadar, ama diğer gelecek arkadaşlardada mutlaka vardır. Söyliyelim onlarda getirsin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İyi günler herkese... Hayırlı Cumalar...
İki ızgara da ben getiriiim. Abilerim yeter mi?
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
bence 4 ızgara yeter.
Afiyetler olsun.
Bende fotoğraflarla avunurum artık
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
adanalı tüm 2 teker sevdalılarına selam olsun herkese iyi hafta sonları dilerim.
İnşallah pazar günü hava güzel olur
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)