rota güzel belki benimde katılma ihtimalim doğuyor akşam kesinleştirinde abi geziyi belki rotaları değiştirirsiniz
rota güzel belki benimde katılma ihtimalim doğuyor akşam kesinleştirinde abi geziyi belki rotaları değiştirirsiniz
Benim katılma ihtimalimin yüksek olduğundan dolayı bayağı az bir kişi gelecektir toplantılara katıldığım zamanlar sayımızın çok az olması gibi
Günaydın millet,
D.Bakır' dan selam olsun.
Hafta sonunu değerlendirmek lazım.
Ancak ben sizlerle olamayacağım.
Ama rota güzel,şimdiden keyifli sürüşler.
---------- Post added at 07:30 ---------- Previous post was at 07:28 ----------
Hemşerim kuruntulanma, denk gelmiştir.
Gönüller bir olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın dostlar.akşam ki toplantıda gezi için gitme kararı alındı.şimdi bir liste oluşturuyoruz.
BULUŞMA YERİ:CEYHAN TARAFI MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:9.00
HAREKET SAATİ:9.30
ROTA:MOLADAN,OTOBAN ÜZERİNDEN GİDİŞ,YILANKALE ÇIKIŞINDAN ÇIKILIP,CEYHAN/KADİRLİ kavşağından ceyhanlılarla buluşup devam etmek.hedef ANDIRIN.
1-ben,
2-muzaffer,
3-gökmen,
4-murat,
5-gürsel ve memet,
6-ceyhan mustafa,
7-ceyhan cellat murat,
8-ceyhan burak hoca,
9-
10-
ben bugün kadirliden arkadaşlarla da konuşup yolun durumu ile ilgili bilgi alacağım,buradan paylaşırım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın arkadaşlar.
yine bakıyorum millet gurtlanmış.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Günaydın herkese...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
ARKADAŞLAR:
az önce kadirliden ahmet abiyle görüştüm.andırın yaylalık yer olduğu için kışın sakin bir yer olduğunu,görülecek çok bir yeri olmadığını ama başkonuş tarafının milli park olduğu,çok güzel virajlı ve temiz asfaltlı,doğa harikası bir yer olduğunu dolayısı ile eğer istersek başkonuş tarafını önerdi.andırın yol ayrımında,çok temiz,hesaplı bir alabalık restoranı olduğunu istersek orayı arayıp bilgilendireceğini söyledi.eğer müsait olurlarsa kadirliden de arkadaşların bize katılacağını,rehberlik yapabileceklerini söyledi.şimdi önerileri bekliyorum:
-rota andırın mı/başkonuş virajları mı olsun?
-buradan sucuk mu ayarlayıp gitsek/orada alabalık mı?
cevaplar bekleniyor.
benim fikrim:viraj ve sucuk.
Merhaba Gençler,
Ben her yola varım ama uzun zamandır sucuk yemedik
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arkadaşlar bana soracak olursanız bende sucuk olsun derim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Keyifler yerinde maşallah
Allah arttırsın.
Şimdiden keyifli sürüşler
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Yüzde 90 bende katılacağım geziye kadirli-kozan yolunda çukurköprü mevkiinde buluşuruz sizinle ordan devam ederiz görüşmek üzere
ben de sucuk diyorum...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
VİRAJ - SUCUK
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
Yusuf abi hakketten yaw erteleyebiliyorsan gel...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
eveeeeet şekil belli oldu;çoğunluk SUCUK+VİRAJ dediğine göre şimdi sıra gürsel kardeşimden sucuk alması için ricada bulunacağız.gürsel,sabah yanımdaydı konuştuk,OK hallederim dedi.şimdi karar da verildiğine göre,hadi bakalım gürselim.
bu arada öğle saatlerinde oralı bir müşteri denk geldi.''abi oralar bu mevsimde soğuk olur'' dedi.kıyafetlerinizi ona göre giyinin arkadaşlar.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)