uğraşmayın benimle bak çok kötü olur sizin için sonram keto gibi olursunuz haaaaaa yetti bireee
kızı kolda fazerı yolda severim.
Arkadaşlar fazer abimden aldığım son duyuma göre milyonda bir görülen hastalıkmış poposundaki nasır değil tropestototes hastalığıymış şimdi bu hastalık milyonda bir olduğu için yurt dışında tedavi olması gerekiyormuş onun içinde yüklü miktarda paralar vs gerekiyormuş elimde avucumda ne varsa vereyim dedim kabul etmedi ama bir yolunu bulup verebildim arkadaşlardan yardım isteyelim dedim hayır olmaz dedi gidip te gelmemek var kimseye borçlu kalamam dedi bu kadarda yufka yürekliymiş vaybe gözlerim yaşardı arkadaşlar gün birlik beraberlik günüdür fazer muzaffer abi için elele:-):-):-)
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
vaayyy desene ALLAH cezasını şeyinden verdi.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bak güzel kardeşim muttalip ben aslında yufka yürekli iyilik abidesi,zor günlerin dostuyum beni buğünkü davranışın ile çok mutlu ettin DUYARLILIĞIN İÇİN ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİM.allah senden razı olsun.belkim bu nyaptığın duyarlılığı diğer arkadaşlarına örnek teşkil ederde aynı HASSASİYETİ gösterme için çaba sarfederler KANAATİNDEYİM.eger hiçbir çaba sarfetmezlerse onlara sadece allah benden beter olur İŞŞALLAH TEMENNİSİNDE bulunmak bana ve aldığım görgü ve yüksek lisans diplomama yakışmazzzzzz.belki bu yazıyı ben yazsaydım yanlış anlamalara sebep olabilirdiiyiki sen yazmışsın artık gereken ilgiyi gösterecek kadar delikanl olurlarda benide sevindirirler yalnızzzzzzzz bu hasasiyeti sadece onlardan haz duymadığım ve beni rahatsız eden iki kişini ismini yazmakta bir kusur görmeden burda yazıyorum banat yusuf ve koluman(sizlerden birşey talep etmiyorum)
sindi oncelikle bu tarz avantadan para toplama isleri benim gorevimdir. o yuzden ltfen ekmegime tas koymayin. muzaffer abimin poposundaki durum icinse hemen yurt disina gitmemize gerek yok. ben internetten birkac sekilde asinmis popo resmi bulacagim. cunku dogrudan hastaligin belirtisini tedavi etmek genelde sonuc vermez. oranin nasil o hale geldigini oncelikle incelememiz gerekli. o yuzden ilk gezi veya toplantida fazer abim rahat birsyler giyerse bizde forumca durumu degerlendirir kiyaslariz
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
burda yazıyorum banat yusuf ve koluman(sizlerden birşey talep etmiyorum)
niye
kara murat benim FUAT KOŞAK
LENNNNNNNN burak benim tepemi attırma seni ciğerin sökerim haaaa utanmaz arlanmaz lennn sana ne söyleyeceğimi veya yazacağımı bilemiyorum amaaaaa seni gördüğümde sana küfürleri daha yeryüzünde bilimeyenleri telafuz edeceğim hemide uygulayacağım aşşagılık herifffff sen görürsün beni POPOMU HIIII ben biliyorum sana yapacağımı
Yani sen ne demek istiyorsun fazer abi bu dünya bu gün bana yarın sana dünyası yapma gözünü seveyim istemiyorum falan muhabbeti yapma yusuf abi ve koluman abim listenin 1cı sırasında yer alacağını umut ediyorum şahsımca sen üzülme fazer abi kalbimiz gönlümüz seninle haydi türkiye uyan fazer abinin protestototes hastalığı için tek bilek tek yürek olma vaktidir.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Sevgili adaşım, bizi döt mevzusunda hariç tuttuğun için sana minnettarız
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bu sabah da tükanı ben açayım.günaydın dostlar.sevgilisi olanların sevgililer günü kutlu olsun.
Günaydın millet, tüm çiftlerin sevgililer günü kutlu olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler olsun inşallah.
Tüm Sevgililerin sevgililer günü kutlu olsun.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
muzaffer,ali expres te rüzgar deflektörü yok kardeş.
Gunaydin Arkadaslar,
Dunku toplantiya katilan ve ortami hos muhabbetleriyle senlendiren tum arkadaslara tesekkurler.
Gunun anlam ve onemine uygun dusen bir yazi...biyerlerden okudum paylasayim dedim..Umarim hicbirimiz boyle talihsizlikler yasamayiz...
motosikletli sevgilinin hikayesi:
Bir kız ve bir delikanlı bir motosikletin üzerinde 180km hızla gidiyorlar ve
aralarında şöyle bir konuşma geçiyor:
Kız: Lütfen yavaşla, ben korkuyorum
Erkek: Hayır bak ne kadar eğlenceli
Kız: Lütfen, lütfen çok korkuyorum
Erkek: Peki, beni sevdiğini söyle
Kız: SENİ ÇOK SEVİYORUM, lütfen yavaşla!
Erkek: Şimdi de bana sıkıca sarıl
Kız, delikanlıya sıkıca sarılır.
Erkek: Şapkamı alıp kendine takarmısın, başımı çok sıktı
Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı:
"Motosiklet kazası.. Motosiklet fren arızası nedeniyle bir binaya çarptı.
Üzerindeki iki kişiden biri kurtuldu.."
Gerçek ise şöyleydi..
Yolun yarısında delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli
etmek istememişti. Bunun yerine kızdan kendisi sevdiğini söylemesini ve son
defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına, kızın başlığı
takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı. İşte gerçek aşkın anlamı
buydu!...
Gercek aski bulmus tum ciftlerin sevgililer gunu kutlu olsun
Merhaba dostlar,
Akşam son derece keyifli bir toplaşma oldu,
teşekkürler.
Biribirini seven tüm çiftlerin sevgililer günü vesilesi ile birbirlerine sevgilerini yeniden dile getirmeleri dileği ile
---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 11:25 ----------
Muttalip,
Bu tip yardım kampanyalarında katılımın yüksek olmasını ve destek verecek insanların inancını pekiştirmek için görsel materyaller gerekir.
Yani bir kişi neye ve niye yardım ettiğini bilmeli. Bu nedenle protestototes' li bölgeyi ifşa etmekte fayda var. Buradan bir görselini sunarsanız
yardımda bulunacak insanlar ikna olur. Kampanyayı genişletmek ve yardım miktarını arttırmak için görseli diğer sosyal paylaşım sitelerinde de
yayımlamakta fayda var diye düşünüyorum. Kampanyanın bir an önce başlatılabilmesi için görseli ivedilikle bekliyoruz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
hoşnut olmadığım kişilerdirde ondannnnneye göre tabiki
kunuşma ulooooo mana minnet etme kardeşimmmm
başlarım senin reflektörünede,rüzgarınada...konuyu değiştiripte gene mevzuatın içine ediyon beeeee bırak bari dağınık kalsınsen döt,,ne güveniyorsan devam et yoksa dalgamız taş atma ulennnnnn
kardeşim zaten senin ve kolumanın varlığında hoşnut olmadığımı burada deşifre ettimmmmsana neeee ulen benin popuşumda benim değilmi istediğimi yaparım.görmek istiyorsan götür beni saunayada(hesaplar senden)istersen sov yapim(ornolt svazenger)kaslarım,tirisp,kalça kaskpazı ve ve ve anladın sen onu
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)