Tünaydın millet
Tünaydın millet
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkese iyi günler...
Dün gezide üst üste kamçıyı yiyince bugün sabah şehir içinde gönülsüz makina...
O da ben de çok eğlendik... Harika bir gezi oldu. Sağlık sıhhatle tekrarlarına inşallah...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Tunaydin,tum arkadaslara iyi haftalar.
Her ne kadar kucuk kurtlarimiz duruyorsa da kis ortasinda yaptigimiz harika bir gezilerden biriydi...Baska bir sehirde anlatsak heralde inanmazlardi...OPET de cekirdek cintme son noktaydi zaten...
S.A AĞALAR... NASILSINIZ İYİSİNİZDİR İNŞALLAH
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
merhaba dostlar
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
İyi haftalar dilerim arkadaşlar. Hafta sonu geziniz ile ilgili fotograflar çok güzeldi, kıskandım ve keyifle izledim.
Bugün Dr.muayene oldum birde MR filimim çekilde bakalım yarin nasıl bir netice çıkacak umarın bel fıtığım fizik tedavisiyle iyileşir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Iyi akşamlar adana mt ailesi bu arada geziniz süper olmuş kıskanmadım desem yalan olur muzaffer abi geçmiş olsun inşallah kötü bi durum yoktur.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın dostlar.muzaffer geçmiş olsun kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese günaydın...
Muzaffer abi geçmiş olsun...
Genel olarak bir soru sorayim. Doktor dedi ki, motosiklet sürmezsen bu fıtık iyileşir...
Hepimiz tabi ki sağlığımız için doktorun dediğini yaparız. Peki ne hissedersiniz ????
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Gunaydin arkadaslar,
Muzaffer gecmis olsun,umarim ciddi bir sey degildir ve en kisa zamanda toparlarsin...
Bahadir,once lafa bakarim laf mi diye sonra soyleyene bakarim.........yoksa oyle degil miydi?
Geçmiş olsun birader,
Dilerim fizik tedavi ile atlatırsın.
---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:24 ----------
Bahadır' ım,
Ne fıtığın olduğunu söyle bir bakalım. Ona göre yorum yapalım. Aramızda mutlaka tedavi önerisi olanlar vardır.
eveet,AMPUL,AMPUL.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba dostlar
iyi dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, eminimki bunuda en kısa zamanda atlatacağım
bahadır, zamanında Dr. banada yasakladı ama sebebi kendisi motosikletten has etmediği içindi, onun için kullak asmadım ve emin ol motosikletle fıtığın bir lakası yoktur ikisi farklı kategoride
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)