Günaydın arkadaşlar... Cumanız hayırlı olsun...
Abi çok haklısın. Akıl edemedim. Aklım fikrim gözüm Bahadır'da kaldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------
Ben de seninle aynı fikirdeyim kırmaz bizi...
Neden düşünemediğimizi yazdım abi yukarıda...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Günaydın vede hayırlı cumalar arkadaşlar
Takendy, geziniz harika olmuş arasıra bende eşimle kopuk gidiyorum buralardan. Paylaşım için teşekkürler resimler harika
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bora başkanım maşallah tam 08:00 de kamu kuruluşu açıyorsun topiğimizi...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
yok yav öyle denk gelmiş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba dostlar,
Cumanız mubarek olsun.
---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:30 ----------
Güzel bir rut ve güzel bir hafta sonu,
Tebrikler, paylaşım için teşekkürler.
---------- Post added at 09:35 ---------- Previous post was at 09:33 ----------
Sevgili Yusuf özledik seni.
Umarım hafta sonu hava güzel olur ve gezi programı yapabiliriz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Gunaydin Arkadaslar.Bazilarimiz icin haftanin son calisma gununnden herkese merhaba-calisanlara da kolay gelsin.-
Takendy paylasimlarin icin cok tesekkurler..Her ne kadar is yerindeki bilgisayarim resimlari acamadiysa da gecen sene manavgat gidis-donus yaptigimiz bu guzergah halen akillardan cikmadi.Umarim bu sene de tekrarlariz ...
Carsamba gunku toplantilarin kesintisiz devam etmesi benim de dilegim.Hernekadar cok sik katilamiyorsam da ruhen orada oldugumu bilmenizi isterim.En azindan o gun- o saatte- orada iki teker sevdalisi dostlarin bir araya gelip keyifli muhabbetini hissetmek
ve elinden geldigince katilmaya calismak guzel bir duygu.
Bu arada hafta sonu hava full yagmurlu gosteriyor.......Hayirlisi...
hissetme
gunaydın
hayırlı cumalar hafda sonu geziye gidecek arkadaslara iyi eglenceler.
iş yogunlugundan katılamıyacagım.
kara murat benim FUAT KOŞAK
Yeni su soğutmalı 1200 GS videosu... Fuat senin için
http://www.gaskrank.tv/tv/hersteller/bmw-r1200gs-animation-2013.htm
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese iyi günler, hayırlı cumalar...
yağmurlu ya da güneşli, herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...
Murat abi - Recep Albayım, hiç meraklanmayın bu çarşamba da aynı KIROasyonla gelecem toplantıya...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
1990 yilindan beri motorsiklet yazilari yazan,İngiltere'nin Daily Telegraph gazetesinin motosiklet haberleri muhabiri olan, ayni zamanda motorcyclenews.com sitesine yazilar yazan ve ashonbikes.com adli internet sitesinde bircok test surusuyle ilgili incelemelerde bulunan Kevin Ash, Güney Afrika'da Cape Town yakinlarinda yeni R 1200 GS 2013 lansmanı sırasında geçirdiği kazada olmus. ...
BMW Motorcycles: The Evolution of Excellence ve Ducati People: Looking into the Lives of the Men and Women Behind This Legendary Marque adli kitaplari da bulunan bu sahsin farkli zamanlarda yazdigi test yazilarini ve model incelemerini okumuslugum var.Gayet profesyonel,bilgilendirici ve motorsiklet dunyasina onemli katkilari olan bir gazeteci...BMW den henuz resmi bir aciklama gelmemis...Paylasayim dedim...
Bu nitelik ve nicelikte bir şahsın motosiklet üzerinde hayatını kaybetmesi kendisi ile özleşmiş.
Sevenleri, okurları ve yakınlarının başı sağolsun.
---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 15:59 ----------
Biraderim sağolasın,
BMW nin içini dışını iyice gördük vallahi.
Bunu Mustafa abiye göstermek lazım. İçini merak edip sökemediği yerleri görmüş olur.
Merhaba arkadaşlar
günaydın dostlar.havaya bakın.
Günaydın dostlarım
Yarin kimi raporda hava açık gösteriyor kimi raporda hava kapalı gösteriyor. Eğer bana katılacak varsa ben kapılı havadada motorla gezecem, sıkıldım artık biraz deşaj olim
herkese günaydın... hafta sonu yağış yok, ancak güneşli bir hava olacağı da söylenemez...
yer yer parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu, yer yer az bulutlu, yer yer bulutlu... yersen...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
valla yarın sabah kalkarım,havaya ve hava durumuna bakarım.zaten müthiş derecede kurtlanmış vaziyetteyim.motorlar paslanacak anasını satayım.eğer hava fena değilse,bir hatay yaparız.mis gibi asfalt,temiz,yağış olsa bile çamur yok.oooohhh.inşallah hava daha iyi olur.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)