Merhaba Arkadaşlar 3 Aylık Bir Motorsiklet Kullanıcısıyım. Adım Haluk. Ingilizce öğretmeniyim. Motorum Regal Raptor Gezilerde Aranızda Olmaktan Mutlu Olurum. Geçen Hafta Sonu Bora Bey Ve Diğer Arkadaşlarla Tanıştık. Umarım Devamı Gelir. Görşmek üzere
Ilgilerinize Teşekkür Ederim. Geçen Hafta Sonunda Dersim Vardı Geziye Katılamadım. Ama Umarım Bu Pazarı Boş Geçirmeyiz. Varmı Bir Plan...
genellikle bir pazar gezi yaparız,bir pazar ailemize yada özel işlerimize zaman ayırırız.ama bazen sıralama şaşabilir.
şaşmasın motorum çıkmadı daha
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
çukur Ova Motokros Pazar Sabahı 7 Otuzda Ziraat Bankası Kanal şubesi önünden Motokros Turuna çıkıyor Güzerğah Karaysalı Yerköprü Haçkırı 100 Yıllık Tarihi Vardık Tren Köprüsünde Kahvaltı Ve Taşdurmaz çakıt Vadisi Belemedik üzerinden Pozantı Kızıldağ Adana Motosikleti Uygun Olanlar Katılabilir.
kadir abi güzergahın çok güzel ama bizim makinayla senin girecegin yollara giremeyiz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bu pazar birşeyler planlandı mı acaba? ben ve motosikletim hazır durumdayım..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Ferda valla zamanım olmuyor ayarlamaya çalışıyorum.Belli olmuyor.Haber verin gelecem diyorum.Son anda bişey değişebiliyor.Bende pazar günü karar veriyorum.2 pazardır sırasıyla karataş-iskenderun yaptım.Umarım yakın zamanda görüşürz.Belki bu pazar kısa mesafe bişiler yapılır.En azından görüşmek için bir toplantı olabilir.Ahmet abi yede hoşgeldin gezisi olur.Bu arada Bora abi hayırlı olsun yeni makinen.Artık bunuda satarsan inşallah ben alırım.şimdiden göz koydum görüşmek üzere..
evet iyi olur yumurtalık yapalım kumsalda ayaklarımızı suya sokarız deniz havası açar bizleri haberleşelim selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
teşekkürler alpciğim.daha iyileri beni seven tüm dostlarıma.ama bu makineyi kolay kolay satamam,çünkü hanıma söz verdim bu son diye.aksi takdirde olacaklardan BEN sorumluyum.sevgilerimle.
canın sağ olsun muzafferciğim.sevgili dostum,çocukluk arkadaşım,değerli kankam.
biz burdan NRAHMET ile geliyoruz. başka gelen???
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)