herkese günaydınlar....
herkese günaydınlar....
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Günaydın millet Hayırdır bahadır yine Bomba gibisin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
gunaydın millet
dün hava günesli görünce bakıma gelen motorları test etdim sonuç grip.
kara murat benim FUAT KOŞAK
Gunaydin dostlar.
Fuat gecmis olsun, genc degiliz artik dikkat etmek lazim
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
Erzurum dan selamlar millet
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Abilerim yarın yine toplantıya katılmaya çalışacağım orda görüşürüz umarım hepinize saygılarımla
Yarin toplantıya katılamayacam, çocuklar İzmirden geliyor, saat 20:30 gibi havaalnından almam gerekiyor
herkese iyi günler... yarın saat 19,30 gibi toplantıya katılıp 20,30 gibi ayrılacağım...
bilgilerinize arz ederim...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Günaydın arkadaşlar... Bugün toplantıda görüşürüz.
Siz ne kadar derseniz o kadar otururum.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
günaydın dostlar.akşam misafirim geleceği için ben de katılamayacağım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gunaydın
bu hafda hasda oldugum için toplantıya katılamıyacağım.
kara murat benim FUAT KOŞAK
Dün hava sizin değişinizle ampül gibiydi ama şansıma bugün yağmur var gibi gösteriyor zaten bugünde toplantıya gidende yokmuş bende katılamayacağım gibi
Fuatcım, bu Borusan seni eğitecem diye uğraşıp duruyor, eğitimlerden fırsat buldukca geliyorsun tabiki
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)