eveeet,ptt yaparken bir videoya rastladım.fazerle avrupa turu,tek başına.9 dakikalık bir resim turu.paylaşmak istedim.
http://www.youtube.com/watch?v=Gu1Qo...ature=youtu.be
eveeet,ptt yaparken bir videoya rastladım.fazerle avrupa turu,tek başına.9 dakikalık bir resim turu.paylaşmak istedim.
http://www.youtube.com/watch?v=Gu1Qo...ature=youtu.be
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese Konya'dan günaydın.
Burada hava oldukca acık ve günesli-tam motor havası-sadece biraz soguk (hiç kar yok)Tam da kimbilir Adana nasıldır,ne de güzel gezilir,derken hava muhalefetinden dolayı bir gezi daha iptal olmuş...Sağlık olsun...Buraya tren yolculuğu yaparak geldik...Hemen hemen hicbiryerde adamakıllı kar göremedik(karın hic eksik olmadığı Ulukışlada bile...)Bu sene bi gariplik var...Ama en kısa zamanda Belemedik'te bi sucuk partisi yapalım derim...
İyi PTT'ler...
Anamur'a gittik ve çok şükür kazasız belasız döndük,
Silifke'den sonra başlayan geçitler ve doğa baştan çıkarıcı
Çok kısa bir süre Aydıncık civarında yağmur altında sürüş yaptık, müsait zamanda birkaç resim ekleyeceğim.
herkese şimdiden iyi haftalar...
Herkese merhaba... Bugün geldim Adana'ya... Öncelikle başsağlığı için giden arkadaşlara teşekkürler... Mekanı cennet olsun.
Hummalı bir şekilde planlanan ama sonra iptal olan gezi için üzüldüm... Hayırlısı olsun diyorum... Görüşmek üzere...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
şehir dışına gidip gelenlere hoş geldiniz.günaydın ADANA MT.bu yıl tam PTT ci olduk.
Günaydın, hayırlı haftalar vay be havanın güzelliğine bak
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
gunaydın
iyibir hafda dilerim.
kara murat benim FUAT KOŞAK
günaydınlar... havalar bizimle dalga geçiyor resmen...
nedir bu aksilik yahu...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
tüh,hava iyi olsaydı çocuk geziye gelecekti.
Merhaba arkadaşlar,
Güneşli pırıl pırıl bir gün. Dierim tüm hafta böyle geçer.
Yarın itibari ile Erzurum bölgeyedeyim.
İnşallah hafta sonu görüşürüz.
---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:19 ----------
Keyifli geçmesine sevindim.
Biz evlerde pinekledik.
Fotoları bekliyoruz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Yusuf abi senden de sauna fotoları bekliyoruz...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
İyi akşamlar herkese...
Şimdi Cem Yılmaz ın filminden geldim. Çok güldüm ammaaaa...
Burdaki yazıları okuyunca daha çok güldüm...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
günaydın ey ahaliii.
Günaydın Herkese...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)