gunaydın arkadaslar
Günaydın millet
Bahadır, şaşkın ördek gibi sorular soruyon. Halbuki Hz.google amcaya sorsan söylerdi 28 şubat 3 mart tarihler arasında istanbulda ama ben gidemiyorum
http://www.motosiklet.net/forum/guncel-haberler/109737-2013-motosiklet-fuari-istanbul-da-28-subat-03-mart-tarihleri-arasinda-yapilacak.html
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
iş yerinde,can sıkıntısından,geçen yıl ki MANAVGAT FESTİVALİ'nden görüntüleri paylaşayım dedim.kendisi de motorcu olan MANAVGAT belediye başkanı,bu yıl çok daha fazla etkinlik ve sanatçı olacağını söylemiş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bora başkanım, valla ne yalan söylim, o günü iple çekiyorum. İnşallah bi aksilik olmazda gideriz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hadi hayırlısı,
Festival geçen yılki kadar bile olsa güzel. Ama dahada fazlası olacaksa süper
Ammmmaaaa Rahmetli anacazımın bir lafı vardı " Tasavurlu pilav yağlı olur "
Bu kadar erkenden ne zaman program yapsam mutlaka bir aksilik çıkıyor.
Kısmetse giderim inşallah.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
jönüm yusufum nerelerdesin yav.sesin soluğun çıkmıyor,epeydir görüşemiyoruz?
Günaydın millet
Keyifli PTT ler diliyorum
günaydın arkadaşlar adana mt ye iyi pttler crosculara iyi geziler adamlara imreniyorum admlar harbiden maceracı ne yagmur ne soguk hiç bişey durduramıyor
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın,iyi haftalar hepinize.
Hayırlı haftalar arkadaşlar,
iyi akşamlar arkadaşlar...
lanet bir p.tesinin daha çok şükür sonuna gelmiş bulunuyoruz... yayında ve yapımda emeği geçen herkesin ....bibippp.... bipp.... biiiippp......
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
ne ldu bahadır pazrtesi sendurumundasın
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
İyi geceler dostlar
günaydıııııııın.
Günaydın ahali,
Hafta sonu için proğram yapan yapımcılar. Menüde neler var Hafta sonu hava gayet açık kaçırmamak gerekiyor. Artık PTT bırakında gezelim
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)