şşşşşşşşşşşşşşştttttttttttttt .....
alooooooooooooooooooooooooo...........
adanaaaaaaaaaaaa................kimse yohmiiiiiiiiiiiii.............aaaaaaaaaaaaaaaaaalo oooooooo
yaşıyormusunuz yav,bari bi ses verinde yaşadığınızı bilim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
kardeş merhaba ben bora,şuan cerrezcinin yanındayım.onun bilgisayarından yazıyorum.yarın müsaaitsen gezi var.burcunun dükkanında saat 9 da buluşacağız.çamursuz bir yer düşünüyoruz.mesela gözne olabilir,at dağı-namrun olabilir.seni de bekliyoruz.sevgilerimle.537 249 94 49
abi kesin söz veremeyeceğim, gelmeye çabalarım, olmazsada size iyi yolculuklar olsun
kardeş seni unuturmuyum hiç.belki müsait değilsindir,belki arabayla gelmek istemezsin diye düşündüm.hem zaten buraya da cerrezcinin oradan yazdımdı. okuduğun saate bakarmısın.allah seni bildiği gibi yapsın.
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bora bey hayırlı olsun güle güle kullan sendemi Racing'ci oldun yoksa
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
selam motor severler adanada bana gs 500 parçası bulabiliceğim bir ustanın teelefonu veya mail adresi varsa verirseniz sevinirim bizim antalyada aradığım parçalar yok
aradığım parçalar ise ekzantrik kepleri 4 adet benimkinler biraz yıpranmışta değiştirmek lazım
tanıdığı bildiği olan varsa sevinirim bana ulaşabilirsiniz
yakamoz_072002@hotmail.com
0533 966 70 41 cep numaram
herkese hayırlı günler dilerim
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
abi hayırlı ugurlu olsun MAŞALLAH diyelim önce.. kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle... bi kan akıt abi istersen.. Bazı kendini bilmez insanlar Gözleriyle Nasıl da nazar değirmeyi severler... aaah ahh..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
kardeşim ben araştıracağım umarım bulurum.ok
bora abi bombayı yapmışsın hani resimler
vallahi doğru mehmedim, bora abi bu pazar bi kan akıtsın menderes adasında e herhalde bizede haber verir
al abi al dalaksız kalsın
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)