Yusuf abi hayirli olsun allah kaza bela vermesin. Ne aldin abi model marka nedir?
Yusuf abi hayirli olsun allah kaza bela vermesin. Ne aldin abi model marka nedir?
yeni yılın ilk iş gününde hepinize günaydın dostlar.akşama görüşmek üzere.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese günaydın...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Teni yılın ilk günün herkeslere Günaydın
Allah daha iyilerini sana nasip etsin
Bizi meraktan çatlatacan herhalde, Yusuf abi ne aldın Herne aldıysan hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin Kesin bununda kuyruğu eğridir şimdi
Büyük geçmiş olsun, umarım çabucak iyileşir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hayırlı uğurlu olsun Yusuf Abi...
Kazasız belasız iyi sürüşler...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Buyuk gecmis olsun diyorum.Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
Hayirli ugurlu olsun Yusuf abi.Kazasiz,belasiz keyifli surusler diliyorum.Tekerin duz bassin.Gezilerde bulusmak uzere...
Keyifli sohbetler için toplantıya katılan arkadaşlara teşekkürler...
Her zamanki gibi keyifli ve bol kahkahalı bir toplantıydı.. katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...
Katılamayan arkadaşlarımızla da önümüzdeki toplantılarda görüşürüz inşallah...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
günaydın millet.
Günaydın herkese...
Merhaba Gençler Alooooo kimse yokmu
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
S.A AGALAR NASILSINIZ CÜMLETEN YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN....
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
günaydın dostlar.
dün,her zaman olduğu gibi motorumu KRİMİNAL şekilde (burak'ın lafı) temizledim.birkaç saatimi aldı ama süper oldu.o kadar temizlemişimki bu seferde binmeye kıyamadım.
günaydın adana mt eczakentteki bmw gs bizdenmi acaba???
Hayırlı Cumalar, bu hafta sonu yağış gösteriyor demekki buralardayız
Hayırlı Cumalar herkese...
PTT yani Muzaffer abi... :D
günaydın dostlar,hepinize bol ptt.'li hafta sonları.
ilgilenen arkadaşlara
motor ile gidilerek yapılacak kamplarınızda malzeme ağirlik ve hacim sıkıntısı ile ilgili sıkıntınız varsa ve mat,şişme mat ( içi elyaflı olanlardan ),şişme yatak arasında kaldıysanız kendi tercih ettigim bir ürünü sizinle paylaşmak istiyorum..
ürün intex marka kalınlığı şişince 6 cm,dalgalı yapısı sayesinde hava tek bir yerde toplanıp kalmıyor böylelikle ağırlık dağılımı dengeli oluyor,ürünün ağırıiğı 1 kg.fiyat olarak ben gittigidiyor üzerinden 19.90 tl ye aldım.
neden bu ürünü tercih ettim:
1-hafif
2-yer kaplamıyor
3-rahat
4-patlama durumunda kolayca tamir oluyor
5-dalgalı yapısının vermiş olduğu konfor
6- fiyatı .. ( ciddi anlamda uygun fiyatlı düz matlardan bile ucuz)
http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/intex-dalgali-cok-amacli-sisme-yatak-ultra-slim-69693354
Merhaba dostlar
Bugun 5 ocak yani guzel Adanamizin dusman isgalinden kurtulusunun 91 inci yil donumu. Tum Adanali dostlarima kutlu olsun. Toren alaninda izleyici yoktu, birlik beraberligimizi pekistirecegimiz boyle gunlere kayitsiz kalinmasi cok uzucu ve bir o kadarda dusundurucu....
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)