ben de aynı düşünceyle,sabah biraz erken çıkmayı ve havanında erken kararmasından dolayı yetişiriz diye düşünüyorum.çünkü orada yapacak birşey yok.sadece (danyalın yeri için)yol boyu ve orada şahane manzara var.azıcık sohbet muhabbet,fotoğraf çekimleri,karın doyurmadan sonra yola çıkılabilir diye düşünüyorum.dönüşte de saat uygun olursa,narlıkuyu da LOKMA yiyebiliriz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Vay vay vay, benim motorum yok ya böyle güzel gezi proğramları yapın, kınıyorum sizi
Yok yusuf abi, daha motor alamadım. Adaşımın eline bakıyoruz İstanbula gidecekte motor bakacakda, fiyatı uygun olursa alacakta, keyfi gelirse getirecekte v.s v.s....
anlayacan işim zor nerden sattık motoru yav
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Yandın sen,
Düştün yine Muzaffer' in kollarına
Birader,
Muzo daha İstanbul' a ne zaman gideceğine karar veremedi
Sen oğlanın motoruna alış, birsüre onunla idare edersin.
Bak gerçi RR sürerim dersen bizim oğlanın makinayı düşünebiliriz.
Ayrıca,
Madem geziye katılamayacaksın ne ortalığı hareketlendiriyorsun kardeşim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Herkese Günaydın...
Akşamki hoş sohbetler için katılan arkadaşlara , abilerime teşekkürler...
Hafta sonu annemleri ziyarete Bor'a gideceğimden bu hafta katılamayacağım...
Sizlere iyi eğlenceler , iyi sürüşler...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
bu haftayı bilmem ama haftaya hatunum yok yani her turlu gezi organizasyonuna açığım. inşallah haftaya bir şeyler yaparız....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
kollarına mı?
eveeeeet şaka şaka,olsun bir yolunu bulur gelirsin. bence bu yoklukta,RR iyi alternatif.
pazar günü çeşitli siteler hava sıcaklığını:15/16/17 derece olarak gösteriyor.yağış yok görünüyor.
benim için her 2 rota da olabilir ama tercihim DANYAL'ın yeri.manzara süper.
resimlerin üstüne tıklayarak büyük boyutta görebilirsiniz.
Yusuf abi,oncelikle hosgeldin,Begum kardesimizin dogum gunu kutlu olsun.Ailesiyle birlikte nice saglikli,mutlu,huzurlu ve basarili seneler diliyorum.
Bora abi,
Danyalin yeri iyi fikir.Mut virajlarini o guzel manzaralar esliginde yapmak keyifli olacak.
Tum arkadaslara selamlar...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
muzaffer abi dün toplantıda söylediğin mont'un markası neydi, jel korumalı olan?
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Yusuf abi, geç kaldım ama affına sığınarak yeğenimizin doğum günü kutlu olsun. hep yazacakken aklım başka bişeye gidiyor yazamıyorum.
Nice yıllara inşallah... sağlıklı ve mutlu...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Baskanim danyalin yeri iyi fikir ve iyi guzergah. Birkac ay once bende teklif etmistim pek ragbet gormemisti. Bence bu pazar degerlendirilebilir.
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
Herkese hayırlıakşamlar dilerim....
Yusuf abim, Begüm kardeşimize sevdikleriyle beraber sağlık ve mutluluklar dolu nice yaşlar diliyorum...
http://www.facebook.com/home.php#!/e...0352625389298/
haftaya bekleriz abi,adana mt'yi toros gezginleri etkinliklerinde görmek isteriz.
http://www.facebook.com/home.php#!/g...3446233139916/
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
günaydın dostlar.3 günlük AMPUL gibi hava var.pazara 16 derece gösteriyor. hadi artık liste yapalım:
1-ben ve eşim,
2-yusuf ve eşi,
3-gürsel ve eşi,
4-mehmet ve eşi,
bildiklerim şimdilik bu kadar gelmek isteyen lütfen adını yazsın dostlar.
Günaydın millet vede Hayırlı Cumalar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)