sen bırakda resimleri nasıl oldun dünküne göre
sen bırakda resimleri nasıl oldun dünküne göre
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
abi harbiden düne göre süperim.. zaten verdiğin recete hakkaten turp gibi etti beni .. 1-2 güne bişeyim kalmaz inşallah..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
inşallah ciğerim ateş gribal enfeksiyonlar dinlenerek geçer ve bol bol c vitamini iyi geldiğine sevindim bende aynısı oldum doktor 12 adet penisilin iğne verdi ancak bu kurtarır dedi ben hiçbirini vurulmadım kocakarı ilacı çay limon ve karabiber sonra terle ılık duş ve yat bu kadar basit hemde kestane delinmeden bu işi çözdüm
en güzeli doğal olanıdır hiç bir yan etkisi yok kal sağlıcakla
slm millet satılık mtor varmı
motor derken ne ayakkk
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Adana MT Dün Akşam Toplandı mı acaba?? havalar iyi olacağa benziyor pazar günü.. Gezi organize durumu...?
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
sade caymı cok ayıp isoooo dönerci kapattımı?
adem abi sen blmiıonmu isonun tabela ve tabelacı hikayesini???
konu mankeninin ismi cengiz gider...
fiyat teklifi verir iso ya...
iso da ücretini öderr...
adam giderrrrrrrrr...
3 aydır yok ortalıkta
iki adet var bende hangisi işine yararsa...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
ne hikaye be
Ya babacanlar bende size katılacam ama bende yamaha nouva 115 var size yetişemem. Ama şu fuardaki motorlara bir bakalım 250r almayı düşünüyorum ozaman takılacam size. Beni tanımayanlar için yazıyorum. ismim YUSUF. 26 yaşındayım. Herkeze saygılar seviler.
aleyküm selam öncelikle, hoşgelmişsin... bu arada ben geçen sene kanuni Elite 100cc motorum vardı. ben onunla Namrun-Gülek kalesi. birde Kadirli Kastabala gezilerine gitmiştim. gruptan kolay kolay da gerilere düşmedim. haa tabi saolsun grup 100km hızı geçmiyo. o yüzden kopma dururmum olmadı fazla.. Enduro-Turing grubunda Motoruna güvenen herkese yer var.. görüşmek üzere...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)