günaydın dostlar.
günaydın dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba dostlar,
Erzurum' dan selam olsun.
Güzel lapa lapa kar yağıyor. Görmek lazım.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın herkese...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Herkese günaydın arkadaşlar....
:c)))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Evet arkadaşlar, bildiğiniz gibi kış geldi, yani Tekirde suçuk partisi yapmanın zamanı geliyor. Biraz daha kar yağsın güzel bir organizasyon yapalım. BEYLER ORGANİZE OLALIM
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Arkadaşlar ben bu hafta sonu İstanbul'a taşınıyorum ..... Tekrar Adana'ya dönüş olumu , olursa ne zaman olur bilmiyorum ...... İyi günümüzde oldu , kötü günümüzde ... İstemeden kırılan kalplerde olmuştur mutlaka ama hepinizi çok seviyorum .... Eğer bir kusur ettik ise af ola .... Aslında bu bir veda değil sadece ayrılık .... Kalbi motor için çarpan herkes ile bir gün bir yerde mutlaka karşılaşırız .... İstanbul'a yolunuz düşerse mutlaka bekliyorum , unutmayınki orada ADANALI bir dostunuz daima sizi bakliyor olacak .... Sizleri çok özleyeceğim .... Allaha emanet olun .....
Not : Belki bu naciz bedenim ( kendisi 110 KG olur ) aranızda olamayacak ama emin olun gezilerinizi buradan takip edeceğim .....
HOŞCAKALIN .....
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
Hüseyin abim iyi yolculuklar... Yeni hayatında mutluluklar dilerim...
Vay kanki demek gidiyorsun, Allah işini gücünü rast getirsin. Yolum İstanbula düşürse mutlaka haber veririm
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Tabi, ben İstanbul'dan Adana'ya gelince oralarda 110 kg.lık yer boşalmıştır.
Umarım mantıklı ve red edilemeyecek bir teklif ile gidiyorsunuzdur.
Yoksa, 30 yılı aşkın bir süredir İstanbul'u dinlerim gözlerim kapalı , pek bir faydasını göremedim ve çıktım geldim Adana'lara ...
İstanbul ile ilgili destek bilgi vs. isterseniz yardımcı olabilirim.
Saygılar .....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Hayırlı yolculuklar... HERO-01...
İnşallah herşey gönlünüzce olur...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Günaydın Adana Mt.transferler var anladığım kadar,hayırlısı olsun.
Bora başkan sanada günaydın,hayırdır geç kaldın bugün
Günaydın beyler
Bora başkan şu sıralarda standby modunda
soğuklardan olsa gerek.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın motor sevdalıları...
akşam görüşmek üzere...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)