Adaşım senin eklemeleri ben listeye ekleyim, görüntü kirliliği olmasın
1-) Mustafa abi
2- ) Turgay abi
3- ) Muzaffer (Fazerr).ve sevgili eşimmmm
4- ) Muzaffer (koluman)
5- ) Ben ve eşim
6- ) Murat hoca
7- ) Mustafa hoca (Ceyhan)
8- ) Mümin
9- ) Dişçi Ali
10-) Burak Cingiz
11-) Recep Albay
12-) Gökmen
13-) mesut(tekfen)ve sevgili eşi
14-) mehmet(1100gs)portakalcı.
15-) sekan ve murat başkan.
16-) berzan
17-) vfr.hüseyin(garanti)
Adaşım, yine baya bi kalabalık olduk Birde buluşma saati ve hareket saati ile bilgi veren olursa bu iş tamamdır Yanlız peşin söyleyim, hareket saatine geç kalan olursa hesapları öder ona göre
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
[QUOTE=muzaffer1968;2874582]Adaşım senin eklemeleri ben listeye ekleyim, görüntü kirliliği olmasın
1-) Mustafa abi
2- ) Turgay abi
4- ) Muzaffer (koluman)
5- ) Ben ve eşim
6- ) Murat hoca
8- ) Mümin
9- ) Dişçi Ali
10-) Burak Cingiz
11-) Recep Albay
12-) Gökmen
16-) berzan
18.murat yoğurçu.dl650
19.ferruh kavi ve eşi.dl650
20.muvaffak.xt660
21.mertol
22.murat bşkn.eşi.hyabusa
saat 9.30 mersin molada...engeç saat.10,da TEKERRRRR DÖNERRRRRR.BEKLEME kesinlikle yokturrrrrrrrrrrrrrr
listeye ilave kesinlik kazanınca aktaracağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
[QUOTE=fazerr;2874620]gelenle kendini ilave etsin
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydın dostlar,iyi geziler,iyi hafta sonu olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar...
Bora başkanım sende gelseydin, uzun zamandır At dağına gitmiyorduk
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
muzafferim gitmeyi düşünmediğim için,pazar başka işler planladım.malum sadece 1 pazarım olduğu için bazı işleri o gün halletmem gerekiyor.hava süper,ekip sağlam,güzel bir etkinlik olacağının farkındayım.artık resimlerle yetinirim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Muzaffer,
Rezerve yaptırmadan at dağına gidersek oturacak yer olmayacak gibi
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
katılıma şu an 5.motor daha ilave var yazmama gerek yok. atdağ giriş zamanımız 12.civarı olduğu için yer problemi olacağı kanağatinde değilim. malumunuz yer kalabalığı kaldıracak kapasitede.
kızı kolda fazerı yolda severim.
[QUOTE=fazerr;2874620][QUOTE=muzaffer1968;2874582]Adaşım senin eklemeleri ben listeye ekleyim, görüntü kirliliği olmasın
1-) Mustafa abi
2- ) Turgay abi
4- ) Muzaffer (koluman)
5- ) Ben ve eşim
6- ) Murat hoca
8- ) Mümin
9- ) Dişçi Ali
10-) Burak Cingiz
11-) Recep Albay
12-) Gökmen
16-) berzan
18.murat yoğurçu.dl650
19.ferruh kavi ve eşi.dl650
20.muvaffak.xt660
21.mertol
22.murat bşkn.eşi.hyabusa
23.Hüseyin , Neslihan ve Mahir SEVER
saat 9.30 mersin molada...engeç saat.10,da TEKERRRRR DÖNERRRRRR.BEKLEME kesinlikle yokturrrrrrrrrrrrrrr
listeye ilave kesinlik kazanınca aktaracağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
allaaaaaaaaaaaaaahhhh koptum bende geliyorum....... beni eşimi ve geleceğin motorcusu oğlum MAhir Demiride ekleyelim listeye .... Mütiş organizatör Muzaffer abşm gezi düzenlerde ben olmazmıyım ..... İstanbula taşınmadan son gezim olsun buda .....
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
Herkese iyi günler... Anlaşıldığı üzere çok güzel bir gezi olacak...
Aman sıkı giyinmeyi unutmayalım... Nitekim Atdağ 1000 - 1200 m. civarında muhtemelen soğuk olacaktır...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
benim eşimde katılaya karar verdi...
merhaba,herkese iyi akşamlar,
Ben de eşimle geliyorum...09:30 da görüşmek üzere...
31 aralık akşamı bir yerlerde buluşma ayarlayında ilk defa sizlerle tanışabilme şansını yakalayabileyim bir aktiviteye katılabileyim :D
bu gezi işi bora başkanımın işi ben boyle şey görmedim. bi kere tavuk yağlıydı, sucuk yağsızdı, çaylar kaçaktı, demleyenler göçekti. daha emzikli bebeği olan adamın altına verdiler bir tane motor ne mont var duzgun ne bir sey. adama da küçük geldi motor. yazık ya vallahi billahi. yani organizasyon sıfır. geziden sonra organizatör arkadasın dukkanına çağırdılar. ne bir kahve ne bir çay. ben yakıştıramadım. birde bu adamın başkannlıkta gözü olduğunu sezinlediiim peeeeh...
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Askolsun Burak; ekip super, guzergah harika, yemek nefis, katilim muthis daha ne olsun...baskanlik secimlerinde
oyum fazer muzaffer'e
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
Çok güzel eğlenceli, Motosikletçi ruhunu ortaya çıkaran ve aynı zamanda birçoğumuzun çok değerli tecrübeler edindiği harika bir gezi oldu...
Emeği geçen herkese özellikle Muzaffer abime teşekkürler...
40 motosiklet ile ustalık , tecrübe isteyen böyle bir yola gitmek gezi yapmak kolay değil. Tabiki ufak tefek aksilikler olacaktır.
Ama Adana motorcuları yardımseverliği ve birbirini sahiplenmesi ile kendini ispat etmiştir.
Her zaman iki tekerinizde yere düz bassın...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
sevgili adana'lı arkadaşlar; size yanlışl anlaşılmaması umuduyla bir sorum olacak.
neden adana bu gazetelerin3. sayfalarına en çok konu olan güzide ilimiz acaba? yani yüz kızartıcı suçların çokluğunun sebebi nedir? askerde ne kadar adana'lı tanıdıysam hep psikoıpat türüydü. sanırım benim şanssızlığım.
Piskopata baglatmayın ulennnn:-):-):-):-):-):-) senin sansizligin arkadaşım biz gayet mutavazi insanlarız ama işin başka boyutu da adana çok il dışından göç alan bir memleket onun için de her türlü insanı görmen mümkün adanada öyle arkadaşlıklar varki arkadaşı için ölüme bile gider buda böyle biline sorduğun sorunun cevabını bulabilmişsindir umarım.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)